Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339242251 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Silicone Choupette Metal Pin tok Samsung Galaxy S23 Ultra - rózsaszín


Cikkszám: KF002001-0 | EAN/Vonalkód: 3666339242251 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Silicone Choupette Metal Pin tok Samsung Galaxy S23 Ultra - rózsaszín


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Karl Lagerfeld Silicone Choupette Metal Pin

A legújabb Silicone Choupette Metal Pin kollekció azoknak szól, akik kifinomult kiegészítőket kedvelnek, és ugyanilyen kifinomult tokot keresnek Samsung készülékükhöz. Ez az egyedülálló sorozat luxus jellegével vonzza a figyelmet és tökéletesen kifejezi a tulajdonosának egyedi stílusát. Emeld ki és mutasd meg kifinomult eleganciádat a világnak.

Jellemző díszítés

A védőtokok kollekcióját egy nagy, háromdimenziós fém plakett díszíti, amelyen a híres Karl Lagerfeld szeretett macskája, a gyönyörű Choupette képe látható. Az egészet kiegészíti egy fém lap a Karl Lagerfeld logójával, amely igazolja a termékek kiváló minőségét és hitelességét, amelyekért ez a híres márka felelős.

Kiváló minőségű anyagok

Minden tokot a kollekcióból nagy gonddal terveztek és készítettek el. A hátlapok merev polikarbonáttal (PC) vannak megerősítve, az oldalai pedig rugalmas termopoliuretánból (TPU) készültek, amely hihetetlenül egyszerűvé teszi a tok fel- és leszerelését. A tok külső része puha szilikonnal van bevonva, amely biztonságos fogást biztosít a telefon számára, és nem kell attól tartanod, hogy a telefon véletlenül kicsúszik a kezedből.

Tökéletesen illeszkedik a telefonhoz

A tokot úgy tervezték, hogy pontosan illeszkedjen a készülékedhez, így nem kell attól tartanod, hogy a készüléked kicsúszik a tokból. A kollekció védelmet nyújt az ütések ellen, elnyeli a sokkokat és növeli a telefon biztonságát. A tokok enyhén megemelt élekkel rendelkeznek, amelyek megvédik a képernyőt és a kamera lencséjét a karcolásoktól vagy töréstől. A tok tökéletesen illeszkedik, és minden gombfedéllel és port kivágással rendelkezik.

A terméket Karl Lagerfeld licenc alapján gyártották

Műszaki adatok:
Gyűjtemény: Silicone Choupette Metal Pin
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/PC/Szilikon
Szín: Rózsaszín
Kompatibilitás: Samsung Galaxy S23 Ultra S918

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett