Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339242237 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Silicone Choupette Metal Pin tok Samsung Galaxy S23 - rózsaszín


Cikkszám: KF001995-0 | EAN/Vonalkód: 3666339242237 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Silicone Choupette Metal Pin tok Samsung Galaxy S23 - rózsaszín


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Karl Lagerfeld Silicone Choupette Metal Pin

A legújabb Silicone Choupette Metal Pin kollekció azoknak szól, akik szeretik az igényes kiegészítőket és egyenértékűen igényes tokot keresnek Samsung készülékükhöz. Ez az egyedülálló sorozat luxus jellegével kelti fel a figyelmet, és tökéletesen kifejezi a tulajdonos egyedi stílusát. Mutasd meg kifinomult eleganciádat a világnak.

Jellegzetes díszítés
A védőtokok kollekcióját egy nagy, háromdimenziós fém javítás díszíti, amely a híres Karl Lagerfeld beloved macskájának, Choupette gyönyörű képének képe. Az egészet egy Karl Lagerfeld logós fémtábla egészíti ki, amely megerősíti a termékek kiváló minőségét és hitelességét, amelyért ez a híres márka felelős.

Kiváló minőségű anyagok
A kollekció minden tokját gondosan tervezték és készítették el. A hátlap merev polikarbonáttal (PC) van megerősítve, míg az oldalak rugalmas termoplasztikus poliuretánból (TPU) készültek, ami hihetetlenül egyszerűvé teszi a tok fel- és leszerelését. A tok külső része puha szilikonnal van bevonva, ami biztosítja, hogy a telefon biztonságosan illeszkedjen a kézben, anélkül hogy véletlenül kicsúszna.

Tökéletesen illeszkedik a telefonhoz
A tok úgy lett tervezve, hogy pontosan illeszkedjen az eszközhöz, így nem kell attól tartanod, hogy a készülék kicsúszik a tokból. A kollekció védi az eszközöket az ütésektől, elnyeli a rázkódásokat és növeli a telefon biztonságát. A tokok enyhén megemelt élekkel rendelkeznek, ami védi a képernyőt és a kamerát a karcolásoktól vagy törésektől. A tok tökéletesen illeszkedik, és minden gombfedővel és portkivágással rendelkezik.

Terméket a Karl Lagerfeld licenc alatt gyártották.

Technikai adatok
Kollekció: Silicone Choupette Metal Pin
Típus: Keménytok
Anyag: TPU/PC/Szilikon
Szín: Rózsaszín
Kompatibilitás: Samsung Galaxy S23 S911

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett