Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339257439 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Silicone Choupette Head MagSafe tok iPhone 15 Pro Max - rózsaszín


Cikkszám: KF002096-0 | EAN/Vonalkód: 3666339257439 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Silicone Choupette Head MagSafe tok iPhone 15 Pro Max - rózsaszín


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

14900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Silicone Choupette Head MagSafe sorozat a tökéletes megoldás azok számára, akik a funkcionalitás és az egyedi stílus harmóniáját keresik okostelefonjuk számára. Tartós védelmet nyújtva ez az egyedi kollekció nemcsak a készülék biztonságát garantálja, hanem különleges karaktert is ad neki, felkeltve a figyelmet egyedi kialakításával.

Emeld ki kifinomultságodat

A kollekciót a tervező jellegzetes háziállatának - a szép Choupette-nek - a képe különbözteti meg. A kép gyönyörű díszítése a tokoknak, egyben igazolja a termék hitelességét és azokat a kiváló minőségi elvárásokat, amelyekért ezt a márkát ismerik és értékelik. Emellett a Karl Lagerfeld divatház jellegzetes logója is megtalálható az alján, amely tökéletes módja az iPhone tulajdonosának luxus stílusának kiemelésére.

Érezd az anyagok finomságát

Minden tok a kollekcióban gondosan megtervezett és elkészített. A tokok belseje puha mikroszálas béléssel van borítva, amely védi az iPhone-t a karcolásoktól. A tok külső része puha szilikonnal van bevonva, ami szilárdan tartja a telefont a kézben, így a felhasználónak nem kell aggódnia amiatt, hogy a telefon véletlenül kicsúszik.

Töltsd a telefonod a tok eltávolítása nélkül!

A tok belsejében rejtett mágneses gyűrű nem csak a MagSafe vezeték nélküli töltővel való kompatibilitást garantálja, lehetővé téve a gyors és kényelmes töltést, hanem biztosítja, hogy a készülék stabil maradjon a töltési folyamat során, kiküszöbölve az esetleges elmozdulásokat vagy tápellátási megszakításokat. Ennek köszönhetően a tok nemcsak esztétikus kiegészítővé válik, hanem egy funkcionális eszközzé is a mindennapi használatra.

Biztosíts megbízható védelmet a készülékednek

A tokot pontosan a készülékhez méretezték, így nem kell aggódnod amiatt, hogy a készülék kicsúszik a tokból. A kollekció védi a készülékeket az ütésektől, elnyeli a rázkódásokat és növeli a telefon biztonságát. A tokok enyhén megemelt szélekkel rendelkeznek, így a képernyő és a kamera lencséje is védett a karcolásoktól vagy töréstől. A tok tökéletesen illeszkedik és minden gombfedőt és portkivágást tartalmaz.

A tokot a Karl Lagerfeld márka licence alatt gyártották.

Műszaki adatok

Kollekció: Silicone Choupette Head MagSafe
Típus: Merev tok
Anyag: Szilikon/TPU/PC
Szín: Rózsaszín
Kompatibilitás: iPhone 15 Pro Max 6,7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett