Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339174668 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Saffiano Monogram Choupette Pin tok Samsung Galaxy Z Flip 5 - fekete


Cikkszám: KF001931-0 | EAN/Vonalkód: 3666339174668 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Saffiano Monogram Choupette Pin tok Samsung Galaxy Z Flip 5 - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

16100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Karl Lagerfeld Saffiano Monogram Choupette Pin kollekció védőtokja a legendás Karl Lagerfeld, világhírű divattervező által kifejlesztett védőtokok egy tökéletes kombinációja stílusnak, magas minőségnek és praktikumnak. Ez a védőtok egy egyedi ajánlat azok számára, akik szeretik a divatos kiegészítőket és nemcsak megvédeni kívánják készüléküket, de ki is szeretnék hangsúlyozni egyedülálló ízlésüket.

Kiváló minőség:
A minőség, amely minden részletében érezhető - ez a Karl Lagerfeld termékek jellegzetes vonása. A tok nagyon gondosan készült, magas minőségű öko-bőr anyagból, amely kiemelkedik a megalkuvás nélküli kivitelezéssel. A telefon jobb védelme érdekében a tok oldaléleit TPU-val erősítették meg, így a készüléket biztonságosan és szinte tökéletesen illeszkedve tartja a kézben, növelve ezzel a biztonságot és az ütésállóságot.

A tokok enyhén emelt élekkel rendelkeznek, ennek köszönhetően a képernyő és a kamerák lencséi védettek a karcolásoktól és törésektől. A tok tökéletes illeszkedést biztosít, és minden gombborítás és port kivágás megtalálható rajta.

Tökéletes megjelenés:
A Karl Lagerfeld Saffiano Karl & Choupette Pin kollekció tökéletes módja annak, hogy hangsúlyozza kötődését ehhez a neves divatházhoz, és új dizájnt adjon Samsung készülékének. A gyártáshoz magas minőségű, finom és kellemes tapintású öko-bőrt használtak. A bőr préselt a híres tervező kezdőbetűivel, amely kiemeli a kollekció presztízsét. Ráadásul a tok hátulján található egy nagy embléma a híres tervező kedvencének, a bájos Choupette macskának a képével. A fém embléma tökéletesen illeszkedik a tok teljes stílusához, egyedi karaktert kölcsönözve neki. Ez a fedél a stílus, a védelem és a vonzó megjelenés kombinációja.

Technikai adatok:
- Kollekció: Saffiano Monogram Choupette Pin
- Típus: Kemény tok
- Anyag: TPU / PC / Eco-bőr
- Szín: Fekete
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy Z Flip 5 F731

Megjegyzés: A termék a Karl Lagerfeld márka licenciója alatt készült.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett