Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339239848 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Saffiano Karl&Choupette Pin tok Samsung Galaxy Z Flip 4 - fekete


Cikkszám: KF001930-0 | EAN/Vonalkód: 3666339239848 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Saffiano Karl&Choupette Pin tok Samsung Galaxy Z Flip 4 - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

16100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Karl Lagerfeld Saffiano Karl&Choupette Pin kollekció
A legendás Karl Lagerfeld, a világhírű divattervező által kifejlesztett védőtokok kollekciója tökéletes kombinációja a stílusnak, a magas minőségnek és a praktikumosságnak. Ez a védőtok egyedülálló ajánlat azoknak, akik szeretik a divatos kiegészítőket, és nemcsak védeni akarják készüléküket, hanem hangsúlyozni is egyedi ízlésüket.

Kiváló minőség
A Karl Lagerfeld termékek jellemzője, hogy minden részletben érződik a minőség. A tokot nagyon gondosan, magas minőségű eco-bőr anyagból készítették, amely kiemelkedik a kompromisszumok nélküli kidolgozásával. A telefon sérülésektől és karcolásoktól való jobb védelme érdekében a tok oldalsó éleit TPU-val erősítették meg. A tokba helyezett telefon biztonságos és szinte tökéletesen illeszkedik a készülékhez, ami növeli biztonságát és ütésállóságát, valamint csillapítja az ütéseket. A tokok enyhén megemelt peremmel rendelkeznek, így a képernyő és a kamerar lencse védve van a karcolásoktól vagy törésektől. A tok tökéletesen illeszkedik és minden gombfedéllel és portkivágással rendelkezik.

Tökéletes megjelenés
A Karl Lagerfeld Saffiano Karl&Choupette Pin kollekció tökéletes módja annak, hogy hangsúlyozd a kötődésedet ehhez a neves divatházhoz, és új dizájnt adj a Samsung telefonodnak. A gyártás során magas minőségű ökológiai bőrt használtak, amely kellemes és finom tapintású. Továbbá, a tok hátulján van egy nagy embléma, amelyen Karl és imádott macskája, a gyönyörű Choupette képe látható. A fém embléma tökéletesen illeszkedik a tok teljes stílusához, és különleges karaktert kölcsönöz neki. Ez a tok a stílus, a védelem és a vonzó megjelenés kombinációja.
A termék a Karl Lagerfeld márkanév alatt, hivatalos licenc alapján gyártott.

Műszaki adatok
Gyűjtemény: Saffiano Karl&Choupette Pin
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU / PC / Eco-bőr
Szín: Fekete
Kompatibilitás: Samsung Galaxy Z Flip4 F721

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett