Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339169503 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Saffiano Cardslots és Állványos Monogram Ikonik Patch tok iPhone 15 Pro Max - fekete


Cikkszám: KF001794-0 | EAN/Vonalkód: 3666339169503 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Saffiano Cardslots és Állványos Monogram Ikonik Patch tok iPhone 15 Pro Max - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

14700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Karl Lagerfeld Saffiano Monogram Cardslot & Stand Ikonik

A világhírű divattervező, Karl Lagerfeld által kifejlesztett védőtokok gyűjteménye a stílus, a magas minőség és a praktikusság tökéletes kombinációja. Ez a védőtok egyedülálló ajánlat azok számára, akik szeretik a divatos kiegészítőket, és nem csak megvédeni szeretnék készüléküket, hanem hangsúlyozni egyedi ízlésüket is.

Kiváló minőség
Olyan minőség, amely minden részletben érezhető - ez a Karl Lagerfeld termékek jellemző tulajdonsága. A tok nagyon gondosan készült, kiváló minőségű öko-bőr anyagból, amely kiemelkedik kompromisszumot nem ismerő kivitelezési minőségével. Annak érdekében, hogy jobban védje a telefont a sérülésektől és karcolásoktól, a tok oldalsó szélei TPU-val vannak megerősítve. A telefonnal felszerelt tok biztosan illeszkedik a kézbe, és szinte tökéletesen illeszkedik a készülékhez, ami növeli annak biztonságát és ütésállóságát, valamint tompítja az ütközéseket. A tokok enyhén emelt élekkel rendelkeznek, amelyek védelmet nyújtanak a képernyőnek és a kamera lencséjének a karcolások és törések ellen. A tok tökéletesen illeszkedik, és minden gombnak fedele és portjainkivágása van.

Egy okos fliptok
A tok hihetetlen előnye a hátulján lévő fedél, amely alá két fizetési kártyának vagy egyéb dokumentumnak van hely. Ennek köszönhetően a felhasználó kényelmesen tárolhatja fontos dokumentumait vagy fizetési kártyáit egy helyen, biztosítva az egyszerű hozzáférést bármikor. Emellett az ilyen zseb minimalizálja az extra pénztárca vagy kártyatartó hordozásának szükségességét, ami praktikus és kompakt megoldássá teszi a tokot utazáskor vagy mindennapi használat során. A tokhoz rögzített fedél állványként is szolgál, amit biztosan értékelnek azok, akik aktívan használják telefonjukat - lehetővé teszi, hogy filmeket nézzenek vagy videóhívásokat folytassanak kéz használata nélkül.

Tökéletes megjelenés
A Karl Lagerfeld Saffiano Monogram Cardslot & Stand Choupette kollekció tökéletes módja annak, hogy hangsúlyozza ragaszkodását ehhez a neves divatházhoz és új dizájnt adjon iPhone-jának. A gyártáshoz magas minőségű ökológiai bőrt használtak, amelyet a híres tervező monogramja borít. Emellett a tok hátulján nagy méretű Karl embléma található. A fém embléma tökéletesen illeszkedik a tok teljes stílusához, különleges karaktert adva neki. Ez a tok a stílus, a védelem és a vonzó megjelenés kombinációja. A termék a Karl Lagerfeld márkanév licencével készült.

Műszaki adatok
Kollekció: Saffiano Monogram Cardslot & Stand Ikonik
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU / PC / Öko-bőr
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 15 Pro Max 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett