Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339169626 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Saffiano Cardslots és Állványos Monogram Choupette tok iPhone 15 Pro Max - Fekete


Cikkszám: KF001797-0 | EAN/Vonalkód: 3666339169626 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Saffiano Cardslots és Állványos Monogram Choupette tok iPhone 15 Pro Max - Fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Karl Lagerfeld Saffiano Monogram Kártyatartós és Állványos Choupette

A legendás Karl Lagerfeld, a világhírű divattervező által kifejlesztett védőtok kollekció tökéletes kombinációja a stílusnak, a magas minőségnek és a praktikumnak. Ez a védőtok egyedi ajánlat azoknak, akik szeretik a divatos kiegészítőket és nemcsak védeni szeretnék készüléküket, hanem hangsúlyozni is szeretnék egyedi ízlésüket.

Kiváló minőség

Minden részletében érezhető minőség - ez a Karl Lagerfeld termékek jellegzetes tulajdonsága. A tokot nagyon gondosan készítették, magas minőségű öko-bőr anyagot használva, amely kiemelkedik a kompromisszumok nélküli kivitelezés minőségével. A telefon jobb védelme érdekében a tok oldalsó élei TPU-val vannak megerősítve. A tokban felszerelt telefon biztosan illeszkedik a kézbe és szinte tökéletesen illeszkedik a készülékhez, ami növeli a biztonságát és az ütésekkel szembeni ellenállását, emellett tompítja az ütéseket. A tokoknak enyhén megemelt élei vannak, aminek köszönhetően a kijelző és a kamera lencséjének védelme meg van oldva a karcolások és törések ellen. A tok tökéletesen illeszkedik és minden gomb burkolattal és port vágással rendelkezik.

Egy okos fedél

Ennek a tokot egy nagy előnye a hátoldalon található fedél, amely alatt két fizetési kártya vagy egyéb dokumentum tárolására alkalmas rekesz található. Ennek köszönhetően a felhasználó kényelmesen tárolhat fontos dokumentumokat vagy fizetési kártyákat egy helyen, ami bármikor könnyű hozzáférést biztosít hozzájuk. Továbbá, ez a zseb minimalizálja a szükségességét egy további pénztárca vagy kártyatartó szállításának, ami praktikus és kompakt megoldást jelent az embereknek utazás közben vagy a mindennapokban. A tokozott fedél állványként is működik, amit biztosan értékelni fognak azok, akik aktívan használják telefonjukat - ennek köszönhetően filmeket nézhet, vagy videohívásokat bonyolíthat le anélkül, hogy kézben kellene tartania a készüléket.

Tökéletes megjelenés

A Karl Lagerfeld Saffiano Monogram Kártyatartós és Állványos Choupette kollekció tökéletes módja, hogy hangsúlyozza kötődését ehhez a neves divatházhoz, és új designt adjon iPhone-jának. A gyártáshoz magas minőségű öko-bőrt használtak, amelyet a híres tervező monogrammja díszít. Továbbá, a borító hátoldalán egy nagy folt található a tervező szeretett macskájának képével. A fém embléma tökéletesen illeszkedik a tok egész stílusához, megkülönböztető karaktert adva neki. Ez a borító a stílus, a védelem és a vonzó megjelenés kombinációja. A termék a Karl Lagerfeld márka licence alatt készült.

Műszaki adatok:

- Kollekció: Saffiano Monogram Kártyatartós és Állványos Choupette
- Típus: Keménytok
- Anyag: TPU / PC / Öko-bőr
- Szín: Fekete
- Kompatibilitás: iPhone 15 Pro Max 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett