Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339169473 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Saffiano Cardslots és Állvány Monogram Ikonik Patch tok iPhone 15 - fekete


Cikkszám: KF001792-0 | EAN/Vonalkód: 3666339169473 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Saffiano Cardslots és Állvány Monogram Ikonik Patch tok iPhone 15 - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A legendás Karl Lagerfeld, a világhírű divattervező által fejlesztett védőtokok gyűjteménye a stílus, a magas minőség és a praktikum tökéletes kombinációja. Ez a védőtok egyedi ajánlat azok számára, akik szeretik a divatos kiegészítőket és nem csak megvédeni kívánják készüléküket, hanem egyedi ízlésüket is hangsúlyozni szeretnék.

Kiváló minőség
A minőség minden részletben érezhető - ez a Karl Lagerfeld termékek jellegzetes tulajdonsága. A tok nagyon gondosan készült, magas minőségű öko-bőr anyag felhasználásával, amely a kivitelezés kompromisszummentes minőségével tűnik ki. A telefon védelmének és karcolás elleni védelmének érdekében a tok oldalsó szélei TPU-val vannak megerősítve. A telefon biztonságosan illeszkedik a kézben, és szinte tökéletesen alkalmazkodik a készülékhez, ami növeli biztonságát és ütésállóságát, valamint párnázza az ütéseket. A tokok enyhén emelt szélekkel rendelkeznek, így a képernyő és a kamera lencséje védve van a karcolásoktól vagy törésektől. A tok tökéletesen illeszkedik és minden gombfedéllel és portkivágással rendelkezik.

Okos fedél
Ennek a tokoknak nagy előnye a hátul található fedél, amely alatt két fizetési kártya vagy más dokumentum rejtőzik. Így a felhasználó kényelmesen tárolhat fontos dokumentumokat vagy fizetési kártyákat egy helyen, ami biztosítja az egyszerű hozzáférést bármikor. Továbbá, egy ilyen zseb minimalizálja az igényt egy további tárca vagy kártyatartó hordozására, így a tok praktikus és kompakt megoldás utazás vagy mindennapi használat során. A tokhoz rögzített fedél állványként is szolgál, amit biztosan értékelnek azok, akik aktívan használják a telefont - ennek köszönhetően filmeket nézhetnek vagy videóhívásokat folytathatnak anélkül, hogy a kezükben tartanák a készüléket.

Tökéletes megjelenés
A Karl Lagerfeld Saffiano Monogram Cardslot & Állvány Choupette kollekció a tökéletes módja annak, hogy hangsúlyozza a hűségét ehhez a megbecsült divatházhoz és új designt adjon iPhone-jának. Magas minőségű öko-bőrt használtak a gyártáshoz, amelyet a híres tervező monogramjával borítottak. Emellett a tok hátulján egy nagy patch található Karl képével. A fém embléma tökéletesen illeszkedik a tok teljes stílusához, különleges karaktert adva neki. Ez a tok a stílus, a védelem és a vonzó megjelenés kombinációja. Karl Lagerfeld márka licenc alatt gyártott termék.

Műszaki adatok
Kollekció: Saffiano Monogram Cardslot & Állvány Ikonik
Típus: Keménytok
Anyag: TPU / PC / Öko-bőr
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 15 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett