Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339169497 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Saffiano Cardslots and Stand Monogram Ikonik Patch tok iPhone 15 Pro - fekete


Cikkszám: KF001793-0 | EAN/Vonalkód: 3666339169497 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Saffiano Cardslots and Stand Monogram Ikonik Patch tok iPhone 15 Pro - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Karl Lagerfeld Saffiano Monogram kártyatartó & támasztóflap. A világhírű divattervező, Karl Lagerfeld által kifejlesztett védőtok kollekció tökéletes kombinációja a stílusnak, a magas minőségnek és a praktikumnek. Ez a védőtok egyedi ajánlat azok számára, akik kedvelik a divatos kiegészítőket, és nemcsak a készülékük védelméről szeretnének gondoskodni, hanem egyedülálló ízlésüket is szeretnék hangsúlyozni.

Kiváló minőség

A Karl Lagerfeld termékek jellemző tulajdonsága az olyan minőség, amely minden részletben megnyilvánul. A tok nagyon gondosan készült, kiváló minőségű eco-bőrből, amely kiemelkedik kompromisszummentes kidolgozási minőségével. A tok oldalsó élei TPU-val vannak megerősítve a telefon jobb védelme érdekében a sérülésekkel és karcolásokkal szemben. A készülék ebben a tokban biztonságosan illeszkedik a kézbe, szinte tökéletesen illeszkedve a készülékhez, növelve ezzel annak biztonságát és ütésállóságát.

Okos támasztóflap

A tok hihetetlen előnye a hátulján található flap, amely két fizetési kártya vagy más dokumentum tárolására alkalmas rekeszt rejt. Ennek köszönhetően a felhasználó kényelmesen tárolhat fontos dokumentumokat vagy fizetési kártyákat egy helyen, biztosítva ezzel azok egyszerű hozzáférhetőségét bármikor. Emellett egy ilyen zseb lehetővé teszi az extra pénztárca vagy kártyatok szükségességének minimalizálását, ami praktikus és kompakt megoldást jelent utazáshoz vagy mindennapos használatra. A tokhoz csatolt támasztóflap szintén használható támaszként, amelyet biztosan értékelnek az aktív telefonhasználók – így kéz nélküli filmnézést vagy videóhívásokat is lehet tenni.

Tökéletes megjelenés

A Karl Lagerfeld Saffiano Monogram kártyatartó & támasztóflap kollekció a tökéletes módja annak, hogy kiemelje kötődését ehhez a neves divatházhoz, és új designt adjon iPhone-jához. A tok gyártásához kiváló minőségű ökobőrt használtak, amelyet a híres tervező monogramja borít. Ezenkívül egy nagy patch található a tok hátulján Karl képmásával. A fém embléma tökéletesen illeszkedik a teljes tok stílusához, karaktert adva neki. Ez a tok a stílus, védelem és vonzó megjelenés kombinációja. A terméket a Karl Lagerfeld márka licencével gyártották.

Műszaki adatok:
- Kollekció: Saffiano Monogram Cardslot & Stand Ikonik
- Típus: Kemény tok
- Anyag: TPU / PC / Eco-bőr
- Szín: Fekete
- Kompatibilitás: iPhone 15 Pro 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett