Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339169008 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Ring Stand Karl&Choupette MagSafe tok iPhone 15 Plus - rózsaszín


Cikkszám: KF001806-0 | EAN/Vonalkód: 3666339169008 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Ring Stand Karl&Choupette MagSafe tok iPhone 15 Plus - rózsaszín


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Karl Lagerfeld Ring Stand Karl&Choupette MagSafe tok

A Karl&Choupette MagSafe Ring Stand kollekció rendkívüli praktikusságot, kiváló minőséget és kifinomult megjelenést kínál. Ez az egyedülálló védőtok stílusos megjelenést biztosít, amit minden divatkiegészítő rajongó értékelni fog. Az új Ring Stand kollekció fedelével kiemelheted kitűnő stílusodat és elkötelezettségedet egy megbecsült ruhamárka iránt, miközben biztosítod okostelefonodnak azt a magas szintű védelmet, amit megérdemel.

Tartós anyagok és kiváló kivitelezés
Ebben a kollekcióban csak a legmagasabb minőségű anyagokat használták. Minden tok erős és kemény polikarbonátból (hátlap) készült, ami megerősíti a telefontörés elleni védelmet. A készülék oldalain rugalmas termoplasztikus poliuretánt használnak, ami könnyű szerelést és leszerelést, valamint oldalvédelmet biztosít a készüléknek. A tok biztos fogást ad a telefonnak, és szinte tökéletesen illeszkedik a készülékhez, növelve annak biztonságát és ütésállóságát, valamint párnázza az ütések ellen. A tokok enyhén emelt élei védenek a képernyő és a kamera lencséjének karcolódása vagy törése ellen. A tok tökéletesen illeszkedik, és minden gombfedéssel és portkivágással rendelkezik.

Jellegzetes és elegáns megjelenés
A Ring Stand Karl&Choupette MagSafe kollekció tokja tökéletesen kiemeli az iPhone egyedi dizájnját Karl Lagerfeld híres tervező és macskája, Choupette képe által. A grafikák a gyűrű közepén helyezkednek el, mégis finomak, és tökéletesen illenek az egész tok stílusához. A dekoratív képek egy vékony poliuretán réteggel vannak borítva, ami kopásállóságot biztosít, így a tokok hosszú ideig kifogástalanul néznek ki. Adj magadnak egyedi megjelenést, és tűnj ki a tömegből.

Kényelmes telefon töltés
A kollekciót egy MagSafe mágneses gyűrűvel gazdagították, ami kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, gyors és egyszerű töltést biztosítva. Mostantól felejtsd el a tok levételét a telefon töltésekor - a kollekció lehetővé teszi, hogy kényelmesen töltsd a telefon akkumulátorát anélkül, hogy aggódnod kellene a kamera véletlen sérülése miatt.

Tok állvánnyal
Ez a szokatlan tok egy nagyon praktikus gyűrűvel lett gazdagítva, amely nem csak a készülék töltésére szolgál, hanem állványként is funkcionál, amin megtámaszthatod a telefont. Ezen gyűrű segítségével kényelmesen folytathatsz videohívásokat, és használhatod az iPhone multimédiás funkcióit kézhasználat nélkül.

Termék adatlap
- Kollekció: Ring Stand Karl&Choupette MagSafe
- Típus: Hardcase
- Anyag: TPU/PC
- Szín: Rózsaszín
- Kompatibilitás: iPhone 15 Plus / 14 Plus 6,7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett