Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339169107 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Ring Stand Karl&Choupette MagSafe tok iPhone 14 Pro Max - fekete


Cikkszám: KF001919-0 | EAN/Vonalkód: 3666339169107 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Ring Stand Karl&Choupette MagSafe tok iPhone 14 Pro Max - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Karl Lagerfeld Ring Stand Karl&Choupette MagSafe Gyűrűs Állvány Kollekció egyesíti a rendkívüli praktikusságot, kiváló minőséget és kifinomult megjelenést. Ez az egyedülálló védőtok stílusos kinézetet biztosít, amelyet minden divatos kiegészítő rajongója értékelni fog. A legújabb Gyűrűs Állvány kollekció fedele segítségével hangsúlyozhatod a kiváló stílusodat és az értékelt ruházati márkák iránti elkötelezettségedet, miközben a legmagasabb szintű védelmet biztosítod okostelefonod számára, amelyet biztosan megérdemel.

Tartós anyagok és kiváló kidolgozás Csak a legmagasabb minőségű anyagokat használták fel ennek a kollekciónak a gyártásához. Minden tok erős és kemény polikarbonátból (hátlap) készült, amely megerősíti a telefon hátlapját a töréssel szemben. A készülék oldalain rugalmas termoplasztikus poliuretánt használtak, amely könnyű összeszerelést és szétszerelést biztosít, valamint védi a készülék oldalait a sérülésektől. A tokba helyezett telefon biztonságosan illeszkedik a kezedbe, szinte tökéletesen illeszkedik a készülékhez, ami növeli annak biztonságát és ütésekkel szembeni ellenállását, valamint tompítja az ütések hatását. A fedél enyhén megemelt élei védik a képernyőt és a kamera lencséjét a karcolásoktól vagy törésektől. A tok tökéletesen illeszkedik és minden gombfedővel és portkivágással rendelkezik.

Jellegzetes és elegáns megjelenés A Ring Stand Karl&Choupette MagSafe kollekció tokja tökéletesen kiemeli az iPhone egyedi formatervezését Karl Lagerfeld híres tervező és macskája, Choupette képe révén. A grafikák középen, a gyűrű közepén találhatók, mégis finomak és tökéletesen illenek a teljes fedél stílusához. A dekoratív képek egy finom réteg poliuretánnal vannak bevonva, ami ellenállóvá teszi őket a kopással szemben, így a tokok hosszú ideig hibátlanul néznek ki. Adj magadnak egy eredeti megjelenést és tűnj ki a többiek közül.

Kényelmes telefon töltés A kollekció MagSafe mágnesgyűrűvel gazdagodott, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, biztosítva a gyors és könnyű töltést. Mostantól felejtsd el a tok eltávolítását a telefon töltése érdekében - ez a kollekció lehetővé teszi, hogy kényelmesen töltsd a telefon akkumulátorát, anélkül hogy aggódnod kellene a kamera véletlen sérülése miatt.

Tok állvánnyal Ez az egyedülálló tok egy nagyon praktikus gyűrűvel lett gazdagítva, amely nemcsak a készülék töltésére szolgál, hanem állványként is, amelyre a telefont letámaszthatod. Ennek a gyűrűnek köszönhetően kényelmesen folytathatsz videohívásokat és használhatod az iPhone multimédiás funkcióit anélkül, hogy a kezedet használnád.

Termék a Karl Lagerfeld márka engedélyével gyártva.

Műszaki adatok Kollekció: Ring Stand Karl&Choupette MagSafe Típus: Kemény tok Anyag: TPU/PC Szín: Fekete Kompatibilitás: iPhone 14 Pro Max 6,7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett