Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339169060 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Ring Stand Karl&Choupette MagSafe tok iPhone 13 Pro Max - fekete


Cikkszám: KF001916-0 | EAN/Vonalkód: 3666339169060 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Ring Stand Karl&Choupette MagSafe tok iPhone 13 Pro Max - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Karl Lagerfeld Ring Stand Karl&Choupette MagSafe gyűrűs tartó kollekciója rendkívüli praktikusságot, kiváló minőséget és kifinomult megjelenést ötvöz. Ez az egyedi védőtok stílusos megjelenést biztosít, melyet minden divatkiegészítő rajongója értékelni fog. A legújabb Ring Stand kollekció tokjával hangsúlyozhatod kiváló stílusodat és a neves divatmárkához való kötődésedet, miközben okostelefonod számára a legmagasabb szintű védelmet nyújtod, amit az megérdemel.

Tartós anyagok és kiváló kidolgozás
A kollekció gyártásához kizárólag a legmagasabb minőségű anyagokat használták. Minden tok erős és kemény polikarbonátból (hátsó rész) készült, amely megerősíti a telefon hátoldalát a töréssel szemben. Az eszköz oldalain rugalmas termoplasztikus poliuretánt használnak, amely megkönnyíti az összeszerelést és szétszerelést, valamint védi az oldalait a sérülésektől. A telefont a tokkal szilárdan tartod a kezedben, és az szinte tökéletesen illeszkedik az eszközhöz, ami növeli a biztonságát és ellenálló képességét az ütésekkel és rázkódásokkal szemben. Az emelt szélű kialakítás megvédi a képernyőt és a kamerát a karcolásoktól vagy töréstől. A tok tökéletesen illeszkedik, és minden gombfedéllel és aljzatkivágással rendelkezik.

Jellemző és elegáns megjelenés
A Ring Stand Karl&Choupette MagSafe kollekció tokja tökéletesen kiemeli iPhone-od egyedi designját Karl Lagerfeld híres tervező és macskája, Choupette képével. A grafika középen, a gyűrű közepén helyezkedik el, és finoman illeszkedik az egész tok stílusához. A dekoratív képek egy vékony poliuretán réteggel vannak bevonva, amely ellenállóvá teszi őket a kopással szemben, így a tokok hosszú ideig tökéletesen néznek ki. Adj magadnak egyedi megjelenést és tűnj ki a tömegből.

Kényelmes telefon töltés
A kollekciót egy MagSafe mágneses gyűrűvel gazdagították, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, biztosítva a gyors és egyszerű töltést. Mostantól felejtsd el a tok eltávolítását a telefon töltéséhez - a kollekció lehetővé teszi a telefon akkumulátorának kényelmes töltését anélkül, hogy aggódnál a kamera véletlen sérülése miatt.

Tok állvánnyal
Ez a különleges tok egy nagyon praktikus gyűrűvel van ellátva, amely nemcsak az eszköz töltésére szolgál, hanem állványként is működik, amelyen pihenhet a telefonod. Ennek a gyűrűnek köszönhetően kényelmesen bonyolíthatsz videohívásokat és használhatod az iPhone multimédiás funkcióit kéz használata nélkül.

A termék gyártása a Karl Lagerfeld márka licencével történt.

Műszaki adatok
Kollekció: Ring Stand Karl&Choupette MagSafe
Típus: Keménytok
Anyag: TPU/PC
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 13 Pro Max 6,7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett