Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339168810 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Ring Stand Karl&Choupette MagSafe tok iPhone 13 Pro - fehér


Cikkszám: KF001921-0 | EAN/Vonalkód: 3666339168810 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Ring Stand Karl&Choupette MagSafe tok iPhone 13 Pro - fehér


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Karl&Choupette MagSafe Ring Stand kollekció az átlagon felüli praktikum, kiváló minőség és kifinomult megjelenés kombinációját kínálja. Ez az egyedülálló védőtok stílusos megjelenést biztosít, amelyet minden divatkedvelő felhasználó értékelni fog. A legújabb Ring Stand kollekció tokjával hangsúlyozhatod kiváló stílusodat és a megbecsült ruházati márka iránti ragaszkodásodat, miközben okostelefonodnak a legmagasabb fokú védelmet nyújtod, amit biztosan megérdemel.

Tartós anyagok és kiváló kidolgozás
Ehhez a kollekcióhoz csak a legmagasabb minőségű anyagokat használták fel. Minden tok erős és kemény polikarbonátból készült (hátlap), amely megerősíti a telefon hátulját a törés ellen. A készülék oldalain rugalmas termoplasztikus poliuretán található, amely biztosítja a könnyű összeszerelést és szétszerelést, valamint védi a készülék oldalait a sérülésektől. Az ezzel a tokkal ellátott telefon biztonságosan illeszkedik a kezedbe és majdnem tökéletesen illeszkedik a készülékhez, ami növeli annak biztonságát és ütésállóságát, valamint tompítja az ütéseket. A tokok enyhén kiemelkedő szélekkel rendelkeznek, így a képernyő és a kamerak lencséje is védett a karcolódástól vagy töréstől. A tok tökéletesen illeszkedik és az összes gombfedél és portkivágás rendelkezésre áll.

Különleges és elegáns megjelenés
A Ring Stand Karl&Choupette MagSafe kollekció tokja tökéletesen kiemeli iPhone-od egyedi dizájnját a híres tervező Karl Lagerfeld és macskája, Choupette képével. A grafikákat középen, a gyűrű közepén helyezték el, mégis finomak, és tökéletesen illenek az egész tok stílusához. A díszítő képeket egy vékony poliuretán réteggel fedték le, ami ellenáll a kopásnak, így a tokok hosszú ideig kifogástalanul néznek ki. Adj magadnak egy eredeti megjelenést és tűnj ki a tömegből.

Kényelmes telefon töltés
A kollekció egy MagSafe mágneses gyűrűvel is gazdagodott, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, biztosítva a gyors és egyszerű töltést. Mostantól felejtsd el a tok levételét a telefon töltéséhez - a kollekció lehetővé teszi a telefon akkumulátorának kényelmes töltését anélkül, hogy aggódnod kellene a kamera véletlen sérülése miatt.

Tok állvánnyal
Ez az egyedülálló tok nagyon praktikus gyűrűvel lett kiegészítve, amely nem csak a készülék töltésére szolgál, hanem állványként is funkcionál, amelyre ráhelyezheted a telefont. Ennek a gyűrűnek köszönhetően kényelmesen végezhetsz videohívásokat és használhatod az iPhone multimédiás funkcióit anélkül, hogy a kezedet használnád.

Termék a Karl Lagerfeld márka engedélyével gyártva.

Műszaki adatok:
Kollekció: Ring Stand Karl&Choupette MagSafe
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/PC
Szín: Fehér
Kompatibilitás: iPhone 13 Pro / 13 6.1"

FIGYELEM: Az iPhone 13 esetében a kamera kivágása nagyobb lesz, ez nem képez reklamáció tárgyát.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett