Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339168919 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Ring Stand Karl&Choupette MagSafe tok iPhone 11 - rózsaszín


Cikkszám: KF001920-0 | EAN/Vonalkód: 3666339168919 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Ring Stand Karl&Choupette MagSafe tok iPhone 11 - rózsaszín


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Karl Lagerfeld Ring Stand Karl&Choupette MagSafe kollekció kombinációja a rendkívüli praktikusságnak, kiváló minőségnek és kifinomult megjelenésnek. Ez az egyedülálló védőtok stílusos kinézetet biztosít, amit minden divatos kiegészítő rajongó értékelni fog. A legújabb Ring Stand kollekció fedezőjével hangsúlyozhatja kifogástalan stílusát és a neves ruhamárkához való kötődését, miközben okostelefonját a lehető legmagasabb szintű védelemmel látja el, amelyet biztosan megérdemel.

Tartós anyagok és kiváló kivitelezés
A kollekció gyártásához csak a legmagasabb minőségű anyagokat használták fel. Minden tok erős és kemény polikarbonátból (hátlap) készült, amely megerősíti a telefon hátulját a törés ellen. A készülék oldalán rugalmas termoplasztikus poliuretán található, amely könnyű összeszerelést és szétszerelést, valamint az oldalvédelem érdekében az eszköz oldalainak védelmét biztosítja. A telefon, amely ezzel a burkolattal van felszerelve, biztosan illeszkedik a kézbe és szinte tökéletesen illik az eszközhöz, növelve biztonságát és ütésállóságát, valamint pufferként működik az ütésekkel szemben. A tokok enyhén emelt élekkel rendelkeznek, amelynek köszönhetően a képernyő és a kamera lencséje védve van a karcolások vagy törések ellen. A tok tökéletesen illeszkedik, és minden gombborítás és portkivágás megvan rajta.

Feltűnő és elegáns megjelenés
A Ring Stand Karl&Choupette MagSafe kollekció tokja tökéletesen kiemeli iPhone-ja egyedi dizájnját Karl Lagerfeld híres tervező és macskája, Choupette képével. A grafikák középen, a gyűrűben helyezkednek el, ugyanakkor finomak és tökéletesen illenek az egész tok stílusához. A díszítő képeket egy vékony poliuretán réteg fedi, amely ellenállóvá teszi őket a kopással szemben, így a tokok hosszú ideig hibátlanul néznek ki. Adjon magának egyedi megjelenést és emelkedjen ki a tömegből.

Kényelmes telefon töltés
A kollekció egy MagSafe mágneses gyűrűvel gazdagodott, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, biztosítva a gyors és könnyű töltést. Mostantól elfelejtheti a tok eltávolítását a telefon töltéséhez - a kollekció lehetővé teszi, hogy kényelmesen töltse telefonja akkumulátorát anélkül, hogy aggódnia kellene véletlenül a kamerát érő károk miatt.

Tok állvánnyal
Ez az egyedülálló tok egy nagyon praktikus gyűrűvel gazdagodott, amely nem csak a készülék töltésére szolgál, hanem állványnak is, amelyen pihentetheti a telefont. Ennek a gyűrűnek köszönhetően kényelmesen videóhívásokat folytathat és használhatja az iPhone multimédiás funkcióit anélkül, hogy használná a kezeit.

Termék licenc alapján a Karl Lagerfeld márka gyártásában készült.

Műszaki adatok
- Kollekció: Ring Stand Karl&Choupette MagSafe
- Típus: Kemény tok
- Anyag: TPU/PC
- Szín: Rózsaszín
- Kompatibilitás: iPhone 11 / Xr 6.1"

Megjegyzés: iPhone Xr esetében a kamera kivágás nagyobb lesz, nem tárgya a panaszoknak.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett