Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339241896 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Rhinestone Metal Logo tok Samsung Galaxy S24 Ultra - fekete


Cikkszám: KF001965-0 | EAN/Vonalkód: 3666339241896 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Rhinestone Metal Logo tok Samsung Galaxy S24 Ultra - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Karl Lagerfeld Rhinestone Logo Metal Plakett

A legújabb exkluzív védőtok-sorozat a Samsung Galaxy S24 telefonokhoz új divathatárokat állít fel az okostelefon tokok stílusában. A Rhinestone Logo Metal Plakett kifinomult dizájnjával és luxus karakterével lenyűgözi - tökéletes választás azoknak, akik szeretik az avantgárd kiegészítőket.

Ragyogj, mint egy sztár! A tokokat úgy tervezték, hogy egyedi alternatívát nyújtsanak az unalmas és konzervatív szokványos tokokkal szemben. A kollekció azonnal magára vonzza a figyelmet a beágyazott csillogó rétege révén, amely több száz kristállyal van borítva, melyek minden mozdulatra ragyognak. Ezt az egyedi sorozatot azoknak hozták létre, akik szeretnek kitűnni a tömegből és ragyogni, mint a csillagok. A csillogó rétegbe ágyazott kristályok luxus kiegészítővé teszik a Samsung készülékeket a mindennapi stílusban.

Ez a kifinomult kollekció egy fémfolttal egészül ki, a Karl Lagerfeld divatház logójával, amely szintén megerősíti a termék eredetiségét és legmagasabb minőségét.

Tökéletes védelem

A stílusos védőtok nemcsak egyedi megjelenést biztosít, hanem védelmet is nyújt a sérülések ellen. A tok szerkezete tartós és kopásálló poliuretánból készül, amely hátul kemény polikarbonáttal van megerősítve. A tok tökéletesen illeszkedik, minden gombfedéssel és port kivágással rendelkezik, és nem jelent akadályt a készülék mindennapi használatában. Így nemcsak egy stílusos kiegészítőt kapunk a Samsunghoz, hanem egy olyan védelmet is, amely lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig élvezhessük készülékünket.

A terméket a Karl Lagerfeld márka licenc alapján gyártották.

Műszaki adatok
Kollekció: Rhinestone Logo Metal Plakett
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/PC
Szín: Fekete
Kompatibilitás: Samsung Galaxy S24 Ultra S928

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett