Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339241872 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Rhinestone Metal Logo tok Samsung Galaxy S24-hez - fekete


Cikkszám: KF001963-0 | EAN/Vonalkód: 3666339241872 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Rhinestone Metal Logo tok Samsung Galaxy S24-hez - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Karl Lagerfeld Rhinestone Logo Metal Plate

A Samsung Galaxy S24 telefonokhoz készült legújabb, exkluzív védőtok sorozat új divatirányokat állít a smartphone kiegészítők stílusában. A Rhinestone Logo Metal Plate kifinomult dizájnjával és luxus jellegével lenyűgöz - tökéletes választás azok számára, akik szeretik az avantgárd kiegészítőket.

Csillogj, mint egy sztár! A tokok egyedülálló alternatívaként készültek az unalmas és konzervatív tokokhoz képest. A kollekció figyelemfelkeltő beágyazott csillogó rétege miatt, amelyet több száz kristály borít, melyek minden mozdulatra ragyognak. Ezt az egyedi sorozatot azok számára hozták létre, akik szeretnek kitűnni a tömegből, ragyogni és csillogni, mint a sztárok. A csillogó rétegbe ágyazott kristályok révén a Samsung ezzel a tokkal a mindennapi öltözékek rendkívül luxus kiegészítőjévé válik. Ezt a kifinomult kollekciót a Karl Lagerfeld divatház logójával ellátott fém tapasz teszi teljessé, amely szintén igazolja a termék hitelességét és legmagasabb minőségét.

Tökéletes védelem

Az egyedi megjelenésű, stílusos védőtok a védelmet is biztosítja a károsodások ellen. A tok szerkezete tartós és kopásálló poliuretánból készült, amelyet hátul kemény polikarbonáttal erősítettek meg. A tok tökéletesen illeszkedik, minden gombfedéllel és csatlakozó kivágással rendelkezik, és nem akadályozza a készülék mindennapi használatát. Így nemcsak egy stílusos kiegészítőt kapsz a Samsungodhoz, hanem egy védelmet is, amely lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig élvezhesd készülékedet.

Karl Lagerfeld márka licenc alatt gyártott termék.

Műszaki adatok

Kollekció: Rhinestone Logo Metal Plate
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/PC
Szín: Fekete
Kompatibilitás: Samsung Galaxy S24 S921

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett