Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339241902 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Rhinestone Metal Logo tok Samsung Galaxy S24 - ezüst


Cikkszám: KF001966-0 | EAN/Vonalkód: 3666339241902 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Rhinestone Metal Logo tok Samsung Galaxy S24 - ezüst


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Karl Lagerfeld Rhinestone Logo Metal Plate

A Samsung Galaxy S24 telefonok legújabb exkluzív védőtok sorozata új divathatárokat szab az okostelefon tokok stílusában. A Rhinestone Logo Metal Plate lenyűgöz kifinomult dizájnjával és luxus jellegével - tökéletes választás azoknak, akik szeretik az avantgárd kiegészítőket.

Ragyogj, mint egy csillag! A tokokat egyedi alternatívaként tervezték az unalmas és konzervatív, hétköznapi tokok helyett. A kollekció figyelmet kelt a beágyazott csillámréteg által, amelyet több száz kristály borít, amelyek minden mozdulattal ragyognak. Ez az egyedülálló sorozat azoknak készült, akik szeretnek kitűnni a tömegből, ragyogni és csillagként tündökölni. A csillámrétegbe ágyazott kristályok teszik a Samsung tokot rendkívül luxusos kiegészítővé a mindennapi stílushoz. Ezt a kifinomult kollekciót egy fém tapasz egészíti ki, amelyen a Karl Lagerfeld divatház logója található, amely szintén igazolja a termék hitelességét és legmagasabb minőségét.

Tökéletes védelem

A stílusos védőtok, az egyedi megjelenése mellett, védelmet nyújt a sérülések ellen. A tok szerkezete tartós és kopásálló poliuretánból készül, amelyet hátul kemény polikarbonáttal erősítettek meg. A tok tökéletesen illeszkedik, minden gombborítással és port kivágással rendelkezik, és nem jelent akadályt a készülék mindennapi használata során. Így nem csak egy stílusos kiegészítőt kap a Samsung készülékéhez, hanem védelmet is, amely lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig élvezhesse azt.

A termék a Karl Lagerfeld márka licence alapján készült.

Műszaki adatok

Kollekció: Rhinestone Logo Metal Plate
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/PC
Szín: Ezüst
Kompatibilitás: Samsung Galaxy S24 S921

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett