Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339165048 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Quilted K Pattern tok iPhone 15 Plus / 14 Plus - fekete


Cikkszám: KF001857-0 | EAN/Vonalkód: 3666339165048 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Quilted K Pattern tok iPhone 15 Plus / 14 Plus - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Karl Lagerfeld Quilted K Pattern

A Quilted K Pattern kollekció az avantgárd divatkiegészítők kedvelőinek ajánlott, akik iPhone-jukhoz keresnek tokot. Ez a figyelemfelkeltő kollekció Karl Lagerfeld aláírásával díszített hátlapjával tűnik ki, amely a luxus jellegét hangsúlyozza és felhívja a figyelmet a tulajdonos kifogástalan stílusára. Ez a divatos tok tökéletes választás azok számára, akik szeretik kifejezetten hangsúlyozni kapcsolódásukat egy értékelt ruházati márkához, és egyben a legmagasabb szintű védelmet kívánják biztosítani készüléküknek.

Kiváló minőségű anyagok

Ebben a különleges kollekcióban csak a legkiválóbb minőségű anyagokat használták fel, így az iPhone tokok garantálják a készülék biztonságát az esetleges sérülésekkel szemben. A tok hátlapja és oldala poliuretánból készült, amelyet egy ökológiai bőrhöz hasonló anyaggal erősítettek meg. A poliuretán tartósságot és karcállóságot biztosít, míg a bőr presztízs megjelenést ad a toknak, és biztonságosan illeszkedik a kézbe. A rugalmas oldalak tökéletesen körbefogják a telefont, és nagyon könnyűvé teszik a tok felhelyezését.

Ez a stílusos védőtok úgy készült, hogy megvédje készülékét és egyben divatos megjelenést biztosítson számára. A készülék pontos illeszkedése garantálja a smartphon karcolásokkal és ütközésekkel szembeni védelmét. Az enyhén megemelt élek a képernyő és a kamera lencséje körül megvédik telefonját a karcolásoktól. A tokok rendelkeznek minden szükséges kivágással a portokhoz és integrált gombfedőkkel.

Stílusos minta

Az elegáns iPhone tokok kollekcióját Karl Lagerfeld egyedi esztétikája ihlette. Az anyagot a neves tervező neve és vezetékneve hímezett motívuma díszíti, amely tökéletes választássá teszi azok számára, akik tisztelik a luxus megjelenést a divatban. Az összképet egy Karl Lagerfeld logóval ellátott fémlemez egészíti ki, amely az ismert márka kiváló minőségét és eredetiségét jelzi. A termék Karl Lagerfeld márkanév alatt, licenc alapján készült.

Műszaki adatok:

Kollekció: Quilted K Pattern
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/PC
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 15 Plus / 14 Plus 6,7 hüvelyk

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett