Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339165079 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Quilted K Pattern tok iPhone 11 - rózsaszín


Cikkszám: KF001896-0 | EAN/Vonalkód: 3666339165079 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Quilted K Pattern tok iPhone 11 - rózsaszín


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Karl Lagerfeld Quilted K Pattern A Quilted K Pattern kollekció mindenki számára, aki szereti a divatos kiegészítőket és egy telefontokot keres iPhone-jához. Ez az avantgárd kollekció magára vonzza a figyelmet a hátlapján teljesen borított Karl Lagerfeld aláírással - ez a díszítés hangsúlyozza a kollekció luxus jellegét és rávilágít a tulajdonos kiváló stílusára. Ez a divatos tok tökéletes választás azoknak, akik szeretnék kifejezetten hangsúlyozni kötődésüket egy elismert ruházati márkához, miközben biztosítani akarják készülékük legmagasabb szintű védelmét.

Kiváló minőségű anyagok Mivel a legjobb minőségű anyagokat használták fel ennek az egyedülálló kollekciónak az előállításához, az iPhone tokok garantálják a készülék biztonságát a sérülésektől. A tok hátulja és oldalai poliuretánból készültek, amelyet egy ökológiai bőrhöz hasonló anyaggal erősítettek meg. A poliuretán biztosítja a tartósságot és a karcállóságot, míg a bőr elegáns megjelenést kölcsönöz a toknak, és biztos fogást nyújt a telefon számára. A rugalmas oldalak tökéletesen körülölelik a telefont, így a tok nagyon könnyen felszerelhető. Ez a stílusos védőtok a készülék védelmére és divatos megjelenésére lett tervezve. A pontos illeszkedés garantálja a készülék védelmét a karcolásoktól és ütésektől. Finoman megemelt élek a képernyő és a kamera lencséje körül védik telefonját a karcolásoktól. A borítók minden szükséges kivágással rendelkeznek a portokhoz és integrált gombfedőkkel.

Stílusos minta Az iPhone védőtokok kollekcióját Karl Lagerfeld egyedi esztétikája inspirálta. Az anyagot a neves tervező név és vezetéknév hímzett motívuma díszíti - így kiváló választás azok számára, akik értékelik a divatban a luxus megjelenést. Az egészet kiegészíti egy Karl Lagerfeld logóval ellátott fémlemez, amely igazolja a híres márka által gyártott termékek kiváló minőségét és hitelességét. A termék a Karl Lagerfeld márka licenc alapján készült.

Műszaki adatok:
Gyűjtemény: Quilted K Pattern
Típus: Hardcase
Anyag: TPU/PC
Szín: Rózsaszín
Kompatibilitás: iPhone 11 / Xr 6.1" KÉREM FIGYELJEN, az iPhone Xr esetében a kamerakivágás nagyobb lesz, nem reklamálható.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett