Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339172176 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld NFT Outline Ikonik MagSafe 5000mAh indukciós powerbank - fekete


Cikkszám: KF001778-0 | EAN/Vonalkód: 3666339172176 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld NFT Outline Ikonik MagSafe 5000mAh indukciós powerbank - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

23500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Karl Lagerfeld Outline Ikonik MagSafe Indukciós Powerbank 5000mAh 15W

Egyedi powerbank, amely biztosan elnyeri a divat és exkluzív kiegészítők szerelmeseinek tetszését. Ez a hordozható powerbank elengedhetetlen a igényes vásárlók számára, mert kiváló minőséget és kifinomult megjelenést ötvöz. Ezzel a készülékkel hangsúlyozhatja luxus és rendkívül kifinomult ízlését, valamint kötődését ehhez a neves ruhamárkához.

Kiváló kidolgozás
A stílusos powerbank gyártásához csak a legmagasabb minőségű anyagokat használták. A készülék teteje rendkívül tartós alumíniummal van borítva, amely biztonságosan illeszkedik a kézbe és hosszú időn keresztül garantálja a kifogástalan megjelenést. A felső részre nyomtatott híres tervező nagy képe adja ennek a powerbanknak egyedi és luxus karakterét. A termék exkluzivitását kiemeli a nagy fém Karl Lagerfeld márkalogó, amely egyben az autentikusság és a legmagasabb minőség garanciája.

Kis méretek, de nagy teljesítmény
Az 5000 mAh-s vezeték nélküli Powerbank biztosan biztosít további energiát a telefonjához, amikor csak szüksége van rá. Az akkumulátor kapacitása teljesen elegendő okostelefonja akkumulátorának feltöltéséhez. Kis méretei és kompakt kialakítása révén a készülék egy kis táskába vagy zsebbe is befér. A legújabb technológia alkalmazásának köszönhetően biztosak lehetünk a biztonságban. Az akkumulátorcellák védik a töltött készülékeket a túltöltés, túlfeszültség vagy túlmelegedés ellen.

Vezeték nélküli töltés!
Az Outline Ikonik MagSafe Powerbank lehetővé teszi a mobil eszközök töltését Qi és MagSafe töltési technológiával - a tökéletesen illeszkedő mágneseknek köszönhetően a készülék szorosan tapad a telefonhoz és azonnal elkezdi átadni az energiát. Az induktív töltés a tökéletes megoldás mindenkinek, aki értékeli a kényelmes és funkcionális megoldásokat - ennek köszönhetően már nem lesz szüksége további kábelekre a telefon töltéséhez.

Intuitív töltési állapot kijelző
A kiegészítő beépített LED-ekkel van felszerelve, amelyek jelzik az akkumulátor töltöttségi állapotát. Így mindig tudni fogja, mikor kell újratölteni a powerbankot, hogy biztosítsa, hogy készüléke mindig használatra kész legyen. A zöld fény jelzi a vezeték nélküli töltés folyamatát, a kék fény pedig az akkumulátor töltöttségi állapotát.

Sokoldalúság és kompatibilitás
A készülék egy USB-C porttal van ellátva, amely egyszerre szolgál a készülékek töltésére és a powerbank töltésére. A készlet tartalmaz egy USB-C kábelt, amely lehetővé teszi mind a telefon, mind a powerbank töltését.

A terméket a Karl Lagerfeld márka licence alapján gyártották.

Műszaki adatok
- Kollekció: Ikonik MagSafe Outline
- Típus: Vezeték nélküli powerbank
- Anyag: Alumínium/Szilikon
- Kapacitás: 5000 mAh / 3.85V / 19.25Wh
- Méretek: 83x60x14 mm
- Vezeték nélküli töltési teljesítmény: 5W / 7.5W / 10W / 15W (Max)
- USB-C bemenet: 5V⎓3A, 9V⎓2A
- USB-C kimenet: 5V⎓3A, 9V⎓2.22A, 12V⎓1.66A
- Tápellátás: USB-C
- Szín: Fekete
- Tartalma: 1x Karl Lagerfeld Outline Ikonik MagSafe Powerbank, 1x 30cm USB-C kábel

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett