Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339163594 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Monogram Choupette tok iPhone 15-höz - átlátszó


Cikkszám: KF001749-0 | EAN/Vonalkód: 3666339163594 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Monogram Choupette tok iPhone 15-höz - átlátszó


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Monogram Choupette kollekció egy kiváló megjelenést és kivételes minőséget kombináló védőtok egyedi ajánlata mindenkinek, aki értékeli a divatos kiegészítőket és stílusosan szeretne kinézni. Ezzel a Monogram Choupette kollekcióból származó tokkal kihangsúlyozhatja kifogástalan stílusát és ragaszkodását egy méltányolt ruházati márkához, miközben biztosítja készüléke legmagasabb szintű védelmét.

Tartós anyagok és kiváló kivitelezés
Ennek a kollekciónak az előállításához csak a legmagasabb minőségű anyagokat használták fel. Erős és kemény polikarbonát (hátlap) került felhasználásra, ami megerősíti a telefon hátulját a törés ellen. Rugalmas termoplasztikus poliuretánt használtak a készülék oldalain, ami megkönnyíti a felszerelést és leszerelést, valamint védi a készülék oldalait a sérülésektől. A tokba helyezett telefon stabilan helyezkedik el a kézben, és szinte tökéletesen illeszkedik a készülékhez, növelve annak biztonságát és ütésállóságát, valamint elnyeli az ütéseket. A tokok enyhén emelt szélekkel rendelkeznek, így a képernyő és a kamera lencséje védett a karcolások és törések ellen. A tok tökéletesen illeszkedik, és minden gomb és port kivágással rendelkezik.

Jellegzetes és elegáns megjelenés
A Monogram Choupette kollekció tokjainak felső rétege a híres tervező kezdőbetűivel van ellátva, ami luxus megjelenést biztosít. Az egészet egy nagy nyomtatás egészíti ki a szeretett Choupette macska képével és a híres tervező logójával, ami megerősíti a termékek kiváló minőségét és hitelességét, amelyért ez a híres márka felelős. A díszítések egy finom poliuretán réteggel lettek bevonva, ami ellenállóvá teszi őket a kopással szemben, így a tokok hosszú ideig hibátlanul néznek ki. A termék a Karl Lagerfeld márka licenc alapján készült.

Műszaki adatok:
Kollekció: Choupette monogram
Típus: Hardcase
Anyag: TPU/PC
Szín: Átlátszó
Kompatibilitás: iPhone 15 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett