Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339319182 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Liquid Glitter Karl Head Magsafe tok iPhone 16 Pro - Átlátszó


Cikkszám: KF002345-0 | EAN/Vonalkód: 3666339319182 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Liquid Glitter Karl Head Magsafe tok iPhone 16 Pro - Átlátszó


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Karl Lagerfeld Liquid Glitter Karl Head Magsafe kollekció tökéletes megoldás azok számára, akik funkcionalitás és egyedi stílus harmonikus kombinációjára vágynak okostelefonjuk számára. Ez az egyedülálló kollekció nemcsak biztonságos védelmet nyújt készülékének, hanem különleges karaktert is kölcsönöz neki, melyet egyedi dizájnja vonz.

Csillogj divatos ragyogással! Az etui úgy lett megtervezve, hogy ne csak telefonját védje, hanem egyéni stílusát is kiemelje. Csak finoman rázza meg a fliptokot, hogy megcsodálja a fényben csillogó gyöngyszemeket. A kollekció középpontjában a mágneses gyűrűben elhelyezett legendás tervező és szeretett macskája, Choupette nyomata áll.

Biztosítson megbízható védelmet! Az etui hatékonyan védi az ütésektől, tompítja a rázkódásokat és növeli a telefon biztonságát. A burkolatok enyhén megemelt szélei biztosítják, hogy a képernyő és a kamera lencséje védetten maradjon a karcolásoktól és törésektől. A tok tökéletesen illeszkedik, rendelkezik minden gombfedéssel és a portoknak megfelelő kivágásokkal.

Kényelmes telefon töltés! A kollekció mágneses MagSafe gyűrűvel lett gazdagítva, amely kompatibilis a vezeték nélküli MagSafe töltővel, biztosítva a gyors és egyszerű töltést. Mostantól elfelejtheti az etui levételét a töltéshez - a kollekció lehetővé teszi az akkumulátor kényelmes feltöltését anélkül, hogy aggódnia kellene az esetleges kamera károsodása miatt.

Az etui a Karl Lagerfeld márka licencével készült.

Technikai adatok:

Kollekció: Liquid Glitter Karl Head Magsafe

Típus: Kemény tok

Anyag: TPU / PC

Szín: Átlátszó

Kompatibilitás: iPhone 16 Pro 6.3"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett