Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339319144 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Liquid Glitter Karl & Choupette Head Magsafe iPhone 16 Pro tok


Cikkszám: KF002343-0 | EAN/Vonalkód: 3666339319144 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Liquid Glitter Karl & Choupette Head Magsafe iPhone 16 Pro tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Karl Lagerfeld Liquid Glitter Karl & Choupette Head Magsafe kollekció tökéletes választás azok számára, akik a funkcionalitást és a különleges stílust ötvöznék okostelefonjuk esetében. Ez a különleges kollekció nemcsak szilárd védelmet nyújt a készüléknek, hanem egyedi karaktert is ad neki, figyelemfelkeltő, egyedi dizájnjával.

Ragyogj divatos csillogással! Az tokot gondosan úgy tervezték, hogy ne csak védje telefonodat, hanem hangsúlyozza egyéni stílusodat. Elég finoman megrázni a telefont ezzel az tokkal, hogy felfedezd a csodálatos csillámpelyheket, amelyek ragyognak a fényben. A kollekció kiegészítéseként megtalálható a legendás tervező és kedvenc macskája, Choupette képe is, mely a mágneses gyűrű közepén helyezkedik el.

Biztosítsd a megbízható védelmet! Az tok hatékonyan védi az ütésektől, tompítja a rázkódásokat és növeli a telefon biztonságát. A tokok enyhén megemelt élekkel rendelkeznek, így a képernyő és a kamera lencséje is védve van a karcolásoktól és törésektől. A tok tökéletesen illeszkedik, minden gombra fedést és minden porthoz kivágást biztosít.

Kényelmes telefon töltés! A kollekciót mágneses MagSafe gyűrűvel gazdagították, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, lehetővé téve a gyors és kényelmes töltést. Mostantól ne aggódj a tok leszedése miatt a telefon töltése közben – a kollekció lehetővé teszi a telefon akkumulátorának biztonságos feltöltését anélkül, hogy véletlen károsodást okozna.

A tok Karl Lagerfeld márka licensze alapján készült.

Műszaki adatok:
- Kollekció: Liquid Glitter Karl & Choupette Head Magsafe
- Típus: Kemény tok
- Anyag: TPU / PC
- Szín: Áttetsző
- Kompatibilitás: iPhone 16 Pro 6,3"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett