Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339164102 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Liquid Glitter Ikonik tok iPhone 15 Pro Max - áttetsző


Cikkszám: KF001774-0 | EAN/Vonalkód: 3666339164102 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Liquid Glitter Ikonik tok iPhone 15 Pro Max - áttetsző


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Karl Lagerfeld Liquid Glitter Ikonik

A Liquid Glitter Ikonik kollekció a stílus és a tartósság tökéletes kombinációja. Ez a védőtok egyedülálló ajánlat a divatrajongók számára, akik nemcsak meg szeretnék védeni készüléküket, hanem ki is szeretnék hangsúlyozni egyedülálló ízlésüket. Ezzel a kollekcióval kifejezheted szereteted a híres divatmárka iránt, miközben csillogást adsz mindennapi megjelenésedhez. Ez a stílus és védelem legmagasabb szintjének kombinációja.

Tartós anyagok és kiváló kidolgozás

Csak a legmagasabb minőségű anyagokat használták fel ennek a kollekciónak a gyártásához. Erős és kemény polikarbonátot (hátlap) használtak a gyártáshoz, mely megerősíti a telefon hátulját a törés ellen. Rugalmas termoplasztikus poliuretánt használnak a készülék oldalain, amely biztosítja a könnyű össze- és szétszerelést, és védi a készülék oldalait a sérülésektől. A tokba helyezett telefon biztosan illeszkedik a kezedbe és szinte tökéletesen illeszkedik a készülékhez, ami növeli annak biztonságát és ütésállóságát, valamint párnázza azt az ütések ellen. A tokok enyhén emelt élekkel rendelkeznek, így a képernyő és a kamera lencséje védve van a karcolásoktól vagy töréstől. A tok tökéletesen illeszkedik és minden gombfedést és portkivágást tartalmaz.

Csillogj minden mozdulattal!

A Liquid Glitter Ikonik kollekció tökéletes módja annak, hogy kiemeld az iPhone egyedi dizájnját. Az ismert tervező központi grafikája tökéletesen illeszkedik a tok egész stílusához, miközben megőrzi a finomságot. Emellett a grafikát egy vékony poliuretán réteg fedi, mely biztosítja a kopásállóságot és hosszú időn át megőrzött hibátlan megjelenést garantál. De ez még nem minden, mert a tokot folyékony csillámpartikulák is megkülönböztetik, amelyek a fényben csillognak és a dőlésszögtől függően változtatják elhelyezkedésüket, egyedi ragyogást adva telefonodnak. Ez a stílus, a védelem és a vonzó megjelenés kombinációja. A termék a Karl Lagerfeld márka engedélye alatt gyártott.

Műszaki adatok:

Kollekció: Liquid Glitter Ikonik
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/PC
Szín: Áttetsző
Kompatibilitás: iPhone 15 Pro Max 6,7 hüvelyk

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett