Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339285708 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Liquid Glitter Choupette Head MagSafe tok iPhone 14 Pro-hoz - átlátszó


Cikkszám: KF002112-0 | EAN/Vonalkód: 3666339285708 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Liquid Glitter Choupette Head MagSafe tok iPhone 14 Pro-hoz - átlátszó


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Liquid Glitter Choupette Head MagSafe kollekció kifinomult megjelenést és kiváló minőséget kínál. Ez a védőtok egyedülálló ajánlat mindazok számára, akik divatos kiegészítőket kedvelnek és stílusos megjelenést szeretnének biztosítani készüléküknek. A Liquid Glitter Choupette Head MagSafe kollekció borítójával hangsúlyozhatja kifinomult stílusát és kötődését egy neves ruházati márkához, miközben biztosítja készüléke legmagasabb szintű védelmét.

Ragyogjon divatos ragyogásban: A tok gondosan megtervezett, hogy ne csak a telefonját védje, hanem egyedi stílusát is kiemelje. Minden mozdulat csillámokat hoz létre új, lenyűgöző mintákkal, így a telefonja minden alkalommal másképp néz ki, amikor ránéz.

Jellegzetes és elegáns megjelenés: A tok tökéletesen kiemeli iPhone-ja egyedi megjelenését a tervező kedvenc macskájának, Choupette-nek a grafikájával. A macskás grafika középen helyezkedik el a gyűrű közepén, és tökéletesen illeszkedik a tok teljes stílusához anélkül, hogy tolakodó lenne.

Kényelmes telefon töltés: A kollekció MagSafe mágnesgyűrűvel lett kiegészítve, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, így gyors és egyszerű töltést biztosít. Mostantól elfelejtheti a tok eltávolításának szükségességét a telefon töltéséhez - a kollekció lehetővé teszi, hogy kényelmesen töltse telefonja akkumulátorát, anélkül, hogy aggódnia kellene a kamera véletlen sérülése miatt. A gyűrű szépen ellentétes az átlátszó borítás stílusával, így díszítő elemként is funkcionál. A tok a Karl Lagerfeld márka licencével készült.

Műszaki adatok:
Kollekció: Liquid Glitter Choupette Head MagSafe
Típus: Keménytok
Anyag: TPU/PC
Szín: Átlátszó
Kompatibilitás: iPhone 15 Pro 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett