Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339285623 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Liquid Glitter Choupette Head MagSafe tok iPhone 11 - Átlátszó


Cikkszám: KF002106-0 | EAN/Vonalkód: 3666339285623 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Liquid Glitter Choupette Head MagSafe tok iPhone 11 - Átlátszó


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Liquid Glitter Choupette Head MagSafe kollekció egyesíti a kifinomult megjelenést és a kiváló minőséget. Ez a védőtok egyedülálló ajánlat mindazoknak, akik értékelik a divatos kiegészítőket és stílusos megjelenést szeretnének biztosítani. A Liquid Glitter Choupette Head MagSafe kollekció tokjával kiemelheti kitűnő stílusát és kötődését egy elismert ruhamárkához, miközben garantálja készülékének legmagasabb szintű védelmét.

Tündökölni divatfényben

A tokot gondosan tervezték, hogy ne csak védje telefonját, hanem hangsúlyozza egyedi stílusát is. Minden mozdulat új, lenyűgöző mintákat hoz létre a csillámmal, így telefonja minden alkalommal másként néz ki, amikor ránéz.

Megkülönböztető és elegáns megjelenés

A tok tökéletesen kiemeli iPhone-ja egyedi kialakítását a tervező kedvenc macskájának, Choupette-nek a képével készült grafikával. A macskakép középen, a gyűrű közepén helyezkedik el, de nem tolakodó, és tökéletesen illeszkedik az egész tok stílusához.

Kényelmes telefon töltés

A kollekciót egy MagSafe mágneses gyűrűvel gazdagították, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, biztosítva a gyors és egyszerű töltést. Mostantól elfelejtheti a tok eltávolítását a telefon töltéséhez – a kollekció lehetővé teszi, hogy kényelmesen töltse telefonja akkumulátorát anélkül, hogy aggódnia kellene a kamera véletlen sérülése miatt. A gyűrű gyönyörűen kontrasztol az átlátszó tok stílusával, így díszként is funkcionál. A tok a Karl Lagerfeld márka licencével készült.

Műszaki adatok

- Kollekció: Liquid Glitter Choupette Head MagSafe
- Típus: Keménytok
- Anyag: TPU/PC
- Szín: Átlátszó
- Kompatibilitás: iPhone 11/Xr 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett