Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339320553 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld KLHMP16XHCKHNT iPhone 16 Pro Max 6.9" átlátszó Crossbody IML Karl Head Magsafe tok


Cikkszám: KF002406-0 | EAN/Vonalkód: 3666339320553 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld KLHMP16XHCKHNT iPhone 16 Pro Max 6.9" átlátszó Crossbody IML Karl Head Magsafe tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Karl Lagerfeld Crossbody IML Karl Head MagSafe tok ötvözi a kifinomult megjelenést és a kiváló minőséget. Ez a védőtok egyedi ajánlat mindazok számára, akik értékelik a divatos kiegészítőket és stílusos megjelenést szeretnének biztosítani. A Crossbody IML Karl Head MagSafe kollekció tokjával kiemelheti kifogástalan stílusát és elkötelezettségét egy elismert ruházati márka iránt, miközben gondoskodik készülékének legmagasabb szintű védelméről.

Tartós anyagok és kiváló minőség Csak a legmagasabb minőségű anyagokat használták fel ezen kollekció elkészítéséhez - erős és kemény polikarbonátot, amely megerősíti a ház hátulsó részét. A készülék oldalai rugalmas termoplasztikus poliuretánból készültek, amely biztosítja a könnyű felszerelést és leszerelést, valamint védi a készülék oldalait a csorbulástól. A tokok enyhén megemelt élekkel rendelkeznek, így a képernyő és a kamerás lencse védve van a karcolások és törések ellen. A tok tökéletesen illeszkedik, tartalmazza a gombok számára kialakított borításokat és a portok kivágásait.

Jellegzetes és elegáns megjelenés Az IML Karl`s Head MagSafe kollekció tokja tökéletesen kiemeli iPhone-ja egyedi dizájnját a híres tervező képét ábrázoló grafikának köszönhetően. Az avantgárd tervező képével ellátott grafika központilag a gyűrű közepén helyezkedik el, és mégsem tolakodó, tökéletesen illeszkedik a teljes borítás stílusához.

Kényelmes telefon töltés A kollekciót egy mágneses MagSafe-gyűrűvel gazdagították, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, biztosítva a gyors és kényelmes töltést. Mostantól felejtsd el, hogy le kell venned a tokot a telefon töltéséhez - a kollekciónak köszönhetően kényelmesen töltheted fel telefonod akkumulátorát anélkül, hogy aggódnod kellene a kamera véletlen sérülése miatt. A gyűrű gyönyörűen kontrasztál a tok átlátszó stílusával, ami szolgálja annak dekorációját is. A tokot a Karl Lagerfeld márka licencével gyártották.

Műszaki adatok
Kollekció: IML Karl Head MagSafe crossbody
Típus: Hardcase
Anyag: TPU/PC
Szín: Átlátszó
Kompatibilitás: iPhone 16 Pro Max 6.9"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett