Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339319175 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld KLHMP16MLGKISGH iPhone 16 Plus 6.7" átlátszó Liquid Glitter Karl Head Magsafe tok


Cikkszám: KF002390-0 | EAN/Vonalkód: 3666339319175 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld KLHMP16MLGKISGH iPhone 16 Plus 6.7" átlátszó Liquid Glitter Karl Head Magsafe tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Karl Lagerfeld Liquid Glitter Karl Head Magsafe kollekció tökéletes megoldás azok számára, akik a funkcionalitás és a kivételes stílus harmóniáját keresik okostelefonjukhoz. Erős védelmet nyújtva, ez a kivételes kollekció nemcsak biztonságban tartja készülékét, de egyedi jelleget is ad neki, figyelemfelkeltő dizájnjával.

Ragyogj divatos csillogással! A tokot gondosan tervezték, hogy ne csak megvédje telefonját, hanem kiemelje egyéni stílusát is. Csak óvatosan rázd meg a tokkal felszerelt telefonodat, hogy láthatóvá váljanak a szép csillámpartikulák, amelyek a fényben szikráznak. Ez a kollekció egy nyomtatással is kiegészül, amely az ikonikus tervezőt és szeretett macskáját – Choupette-t - ábrázolja, aki a mágneses gyűrű közepén helyezkedik el.

Megbízható védelmet nyújt
A tok hatékonyan véd az ütésektől, elnyeli a sokkokat, és növeli a telefon biztonságát. A borítások enyhén megemelt szélekkel rendelkeznek, aminek köszönhetően a kijelző és a kamerába eső lencse védve van a karcolásoktól vagy töréstől. A tok tökéletesen illeszkedik, és minden gomb és port számára kivágásokat tartalmaz.

Kényelmes telefon töltés
A kollekció egy mágneses MagSafe gyűrűvel gazdagodott, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, ezzel biztosítva a gyors és egyszerű töltést. Mostantól felejtheti el a tok eltávolítását a telefon töltéséhez - a kollekció lehetővé teszi a telefon akkumulátorának kényelmes töltését anélkül, hogy aggódnia kellene a kamera véletlen károsodása miatt.

A tok a Karl Lagerfeld márka engedélyével készült.

Műszaki adatok
Kollekció: Liquid Glitter Karl Head Magsafe
Típus: Hardcase
Anyag: TPU/PC
Szín: Átlátszó
Kompatibilitás: iPhone 16 Plus 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett