Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339320546 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld KLHMP16LHCKHNT iPhone 16 Pro 6.3" átlátszó Crossbody IML Karl Head Magsafe tok


Cikkszám: KF002405-0 | EAN/Vonalkód: 3666339320546 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld KLHMP16LHCKHNT iPhone 16 Pro 6.3" átlátszó Crossbody IML Karl Head Magsafe tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Karl Lagerfeld Crossbody IML Karl Head MagSafe tok a kifinomult megjelenés és a kiváló minőség kombinációja. Ez a védőtok egyedülálló ajánlat mindazok számára, akik értékelik a divatos kiegészítőket és biztosítani szeretnék készülékük stílusos megjelenését. A Crossbody IML Karl Head MagSafe kollekció tokjával kihangsúlyozhatja kiváló stílusát és elkötelezettségét egy elismert ruházati márka iránt, miközben a legmagasabb szintű védelmet biztosítja készülékének.

Tartós anyagok és kiváló minőség Csak a legmagasabb minőségű anyagokat használták fel ennek a kollekciónak az elkészítéséhez - erős és kemény polikarbonátot, amely megerősíti a ház hátsó részét. A készülék oldalai rugalmas termoplasztikus poliuretánból készülnek, amely biztosítja a könnyű összeszerelést és szétszerelést, valamint védi a készülék oldalait a sérülésektől. A tokok kissé megemelt szélekkel rendelkeznek, így a képernyő és a kamera lencséje védve van a karcolások vagy sérülések ellen. A tok tökéletesen illeszkedik, minden gombhoz van fedés és a portokhoz kivágások.

Megkülönböztető és elegáns megjelenés Az IML Karl`s Head MagSafe kollekció tokja tökéletesen hangsúlyozza iPhone-jának egyedi dizájnját a híres tervező képével ellátott grafika használatával. Az avantgárd tervező képe középen, a gyűrű közepén található, mégsem tolakodó, és tökéletesen illeszkedik az egész tok stílusához.

Kényelmes telefon töltés A kollekciót mágneses MagSafe gyűrűvel gazdagították, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, így biztosítva a gyors és egyszerű töltést. Mostantól felejtse el, hogy le kell vennie a tokot a telefon töltéséhez - a kollekció lehetővé teszi, hogy kényelmesen töltse fel telefonja akkumulátorát anélkül, hogy aggódnia kellene a kamera véletlen sérülése miatt. A gyűrű gyönyörűen kontrasztol a tok átlátszó stílusával, amely egyben annak díszítése is. A tokot a Karl Lagerfeld márka engedélyével állították elő.

Műszaki adatok
Kollekció: IML Karl Head MagSafe crossbody
Típus: Hardcase
Anyag: TPU/PC
Szín: Átlátszó
Kompatibilitás: iPhone 16 Pro 6.3"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett