Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339168544 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld KLHMP15XHMRSKHH iPhone 15 Pro Max 6.7" fehér/fehér kemény tok Ring Stand Karl Head MagSafe tok


Cikkszám: KF001827-0 | EAN/Vonalkód: 3666339168544 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld KLHMP15XHMRSKHH iPhone 15 Pro Max 6.7" fehér/fehér kemény tok Ring Stand Karl Head MagSafe tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Karl Head MagSafe Ring Stand kollekció egyesíti a rendkívüli praktikusságot, kiváló minőséget és kifinomult megjelenést. Ez az egyedülálló védőtok stílusos megjelenést biztosít, amit minden divatos kiegészítő rajongó értékelni fog. A Ring Stand kollekció legújabb borítójával kiemelheti kiváló stílusát és a megbecsült ruhamárkához való kötődését, miközben okostelefonjának a lehető legmagasabb szintű védelmet nyújtja, amit az megérdemel.

Tartós anyagok és kiváló kivitelezés
Ennek a kollekciónak a gyártásához csak a legmagasabb minőségű anyagokat használták fel. Minden tok erős és kemény polikarbonátból (hátsó rész) készült, amely megerősíti a telefon hátulját a törésekkel szemben. A készülék oldalain rugalmas termoplasztikus poliuretánt használnak, amely könnyű összeszerelést és szétszerelést biztosít, illetve védi a készülék oldalait a sérülésektől. A telefon biztonságosan illeszkedik a kézbe ezzel a borítással, és szinte tökéletesen illeszkedik a készülékhez, ami növeli annak biztonságát és sokkállóságát, valamint tompítja az ütéseket. A tokok kissé kiemelkedő élekkel rendelkeznek, így a képernyőt és a kamera lencséjét védik a karcolásoktól vagy törésektől. A tok tökéletesen illeszkedik, és minden gombfedéllel és portkivágással rendelkezik.

Jellegzetes és elegáns megjelenés
A Ring Stand Karl Head MagSafe kollekcióból származó tok tökéletesen kiemeli iPhone-ja egyedi dizájnját Karl Lagerfeld híres tervező képével. A grafikát a gyűrű közepén helyezték el, mégis finom és tökéletesen illeszkedik a teljes tok stílusához. A tervező képe finom poliuretán réteggel van bevonva, ami kopásállóvá teszi, így a tokok hosszú ideig kifogástalanul néznek ki. Adjon magának egy eredeti megjelenést, és tűnjön ki a tömegből.

Kényelmes telefon töltés
A kollekciót MagSafe mágneses gyűrűvel gazdagították, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, biztosítva a gyors és egyszerű töltést. Mostantól felejtse el a tok eltávolítását a telefon töltéséhez - a kollekció lehetővé teszi, hogy kényelmesen töltse telefonja akkumulátorát anélkül, hogy aggódnia kellene a véletlen kamerakárokozás miatt.

Tok állvánnyal
Ez a különleges tok egy nagyon praktikus gyűrűvel is gazdagítva van, amely nem csak a készülék töltésére szolgál, hanem állványként is funkcionál, amelyre a telefont helyezheti. Ennek a gyűrűnek köszönhetően kényelmesen folytathat videohívásokat és használhatja az iPhone multimédiás funkcióit anélkül, hogy a kezét használná.

A termék a Karl Lagerfeld márka licence alatt gyártott.

Műszaki adatok
Kollekció: Ring Stand Karl Head Magsafe
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/PC
Szín: Fehér
Kompatibilitás: iPhone 15 Pro Max 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett