Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339168780 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld KLHMP15XHMRSCHP iPhone 15 Pro Max 6.7" pink/pink hardcase Ring Stand Choupette Head MagSafe tok


Cikkszám: KF001830-0 | EAN/Vonalkód: 3666339168780 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld KLHMP15XHMRSCHP iPhone 15 Pro Max 6.7" pink/pink hardcase Ring Stand Choupette Head MagSafe tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Ring Stand Choupette Head MagSafe kollekció a rendkívüli praktikum, kiváló minőség és kifinomult megjelenés kombinációja. Ez az egyedi védőtok stílusos megjelenést nyújt, amelyet minden divatkiegészítő-rajongó értékelni fog. A legújabb Ring Stand kollekció fedelével hangsúlyozhatod kiváló stílusodat és ragaszkodásodat egy elismert ruházati márkához, miközben okostelefonodat a legmagasabb szintű védelemmel látod el, amit megérdemel.

Tartós anyagok és kiváló kivitelezés:

A kollekció gyártásához csak a legjobb minőségű anyagokat használták fel. Minden tok erős és kemény polikarbonátból (hátsó rész) készült, amely erősíti a telefon hátulját a töréssel szemben. A készülék oldalsó részén rugalmas termoplasztikus poliuretánt használtak, amely biztosítja a könnyű összeszerelést és szétszerelést, valamint védi a készülék oldalait a sérülésektől. Az okostelefon biztonságosan illeszkedik a kezedbe, és szinte tökéletesen illeszkedik a készülékhez, növelve a biztonságot és ellenállást a sakkazásokkal szemben, valamint tompítva az ütéseket. A borítók enyhén kiemelkedő szélekkel rendelkeznek, így a képernyőt és a kamerát megvédik a karcolásoktól vagy törésektől. A tok tökéletesen illeszkedik és minden gombfedéllel és portkivágással rendelkezik.

Megkülönböztető és elegáns megjelenés:

A Ring Stand Choupette Head MagSafe kollekció tokja tökéletesen kiemeli iPhone-od egyedi dizájnját a híres tervező macskájának, az imádnivaló Choupette képével. A grafika középen helyezkedik el a gyűrű középpontjában, ugyanakkor diszkrét és tökéletesen illeszkedik a tok stílusához. A gyönyörű macska képe finom poliuretán réteggel van bevonva, amely ellenállóvá teszi a kopással szemben, így a borítók hosszú ideig hibátlanul néznek ki. Adj magadnak egy eredeti megjelenést és tűnj ki a tömegből.

Kényelmes telefon töltés:

A kollekciót egy MagSafe mágnesgyűrűvel bővítették, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, biztosítva a gyors és egyszerű töltést. Mostantól felejtsd el a tok eltávolítását a telefon töltéséhez - a kollekció lehetővé teszi, hogy kényelmesen töltsd a telefon akkumulátorát anélkül, hogy aggódnál a kamera véletlen sérülése miatt.

Tok állvánnyal:

Ez a különleges tok egy nagyon praktikus gyűrűvel is fel van szerelve, amely nemcsak a készülék töltésére szolgál, hanem állványként is használható, amelyre pihenhet a telefonod. Ennek a gyűrűnek köszönhetően kényelmesen készíthetsz videóhívásokat és használhatod az iPhone multimédiás funkcióit anélkül, hogy használnád a kezed.

A termék a Karl Lagerfeld márka engedélyével készült.

Műszaki adatok:
- Kollekció: Ring Stand Choupette Head Magsafe
- Típus: Hardcase
- Anyag: TPU/PC
- Szín: Pink
- Kompatibilitás: iPhone 15 Pro Max 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett