Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339168667 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld KLHMP15XHMRSCHH iPhone 15 Pro Max 6.7" fehér/fehér kemény tok Ring Stand Choupette Head MagSafe tok


Cikkszám: KF001834-0 | EAN/Vonalkód: 3666339168667 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld KLHMP15XHMRSCHH iPhone 15 Pro Max 6.7" fehér/fehér kemény tok Ring Stand Choupette Head MagSafe tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Ring Stand Choupette Head MagSafe kollekció a rendkívüli gyakorlatiasság, kiváló minőség és kifinomult megjelenés kombinációja. Ez az egyedülálló védőtok stílusos megjelenést biztosít, amelyet minden divatkedvelő értékelni fog. A legújabb Ring Stand kollekció borítójával hangsúlyozhatja kiváló stílusát és elkötelezettségét egy értékelt ruházati márka iránt, miközben okostelefonját a legmagasabb szintű védelemmel látja el, amelyet megérdemel.

Tartós anyagok és kiváló kidolgozás
Csak a legmagasabb minőségű anyagokat használták fel ennek a kollekciónak az előállításához. Minden tok erős és kemény polikarbonátból (hátlap) készült, amely megerősíti a telefon hátulját a törés ellen. Rugalmas termoplasztikus poliuretánt használnak az eszköz oldalán, amely könnyű összeszerelést és szétszerelést biztosít, és védi az eszköz oldalát a sérülésektől. A borítóval ellátott telefon biztonságosan illeszkedik a kezébe, és szinte tökéletesen illeszkedik az eszközhöz, ami növeli annak biztonságát és ütésállóságát, valamint tompítja az ütéseket.

A tok enyhén megemelt élekkel rendelkezik, így a kijelző és a kamera lencséje védve van a karcolásoktól vagy törésektől. A tok tökéletesen illeszkedik és minden gombborítást és portkivágást tartalmaz.

Feltűnő és elegáns megjelenés
A Ring Stand Choupette Head MagSafe kollekció tokja tökéletesen kiemeli az iPhone egyedi kialakítását a híres tervező macskájának - a bájos Choupette-nek - képével. A grafika középen a gyűrű közepén található, mégis visszafogott, és tökéletesen illeszkedik a teljes borító stílusához. A szép macska képe egy vékony poliuretán réteggel van bevonva, amely kopásállóvá teszi, így a borítók hosszú ideig kifogástalanul néznek ki. Adjon magának eredeti megjelenést, és tűnjön ki a tömegből.

Kényelmes telefon töltés
A kollekciót egy MagSafe mágneses gyűrűvel bővítették, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, biztosítva a gyors és egyszerű töltést. Mostantól felejtsen el a tok eltávolítását a telefon töltéséhez - a kollekció lehetővé teszi, hogy kényelmesen töltse telefonja akkumulátorát anélkül, hogy aggódnia kellene a kamera véletlen sérülése miatt.

Tok állvánnyal
Ez a különleges tok egy rendkívül praktikus gyűrűvel lett gazdagítva, amely nemcsak a készülék töltésére szolgál, hanem állványként is használható, amelyre ráhelyezheti a telefont. Ennek a gyűrűnek köszönhetően kényelmesen indíthat videóhívásokat, és használhatja az iPhone multimédiás funkcióit anélkül, hogy a kezeit használná.

A terméket a Karl Lagerfeld márka engedélyével gyártották.

Műszaki adatok:
Kollekció: Ring Stand Choupette Head MagSafe
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/PC
Szín: Fehér
Kompatibilitás: iPhone 15 Pro Max 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett