Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339168513 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld KLHMP15SHMRSKHH iPhone 15 6.1" fehér/hardcase gyűrűs állvány Karl Head MagSafe tok


Cikkszám: KF001825-0 | EAN/Vonalkód: 3666339168513 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld KLHMP15SHMRSKHH iPhone 15 6.1" fehér/hardcase gyűrűs állvány Karl Head MagSafe tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Karl Lagerfeld "Ring Stand Karl Head MagSafe" kollekció egyesíti a kivételes praktikusságot, kiváló minőséget és kifinomult megjelenést. Ez az egyedi védőtok stílusos megjelenést biztosít, amit minden divatkiegészítők rajongója értékelni fog. A legújabb "Ring Stand" kollekció tokjával kiemelheti kiváló stílusát és kötődését egy elismert ruházati márkához, miközben okostelefonját a legmagasabb szintű védelemben részesíti, amit biztosan megérdemel.

Tartós anyagok és kiváló kivitelezés:
A kollekció gyártásához csak a legmagasabb minőségű anyagokat használták fel. Minden tok erős és kemény polikarbonátból (hátlap) készült, amely megerősíti a telefon hátulját a törés ellen. Az eszköz oldalain rugalmas poliuretán (TPU) található, amely biztosítja az egyszerű összeszerelést és szétszerelést, valamint védi az eszköz oldalát a sérülésektől. A telefonnal ellátott tok biztonságosan illeszkedik a kézbe, és szinte tökéletesen illeszkedik az eszközhöz, ami növeli annak biztonságát és ellenállóképességét az ütésekkel szemben, valamint csillapítja azokat. A tokok enyhén megemelt szélekkel rendelkeznek, ezáltal a képernyő és a kamera lencséje védve van a karcolásoktól vagy töréstől. A tok tökéletesen illeszkedik, és minden gombfedést és port kivágást tartalmaz.

Jellegzetes és elegáns megjelenés:
A "Ring Stand Karl Head MagSafe" kollekció tokja tökéletesen kiemeli iPhonejának egyedi tervezését Karl Lagerfeld híres tervező képével. A grafika középen, a gyűrű középpontjában helyezkedik el, mégis diszkrét és tökéletesen illeszkedik a teljes tok stílusához. A tervező képe egy vékony poliuretán réteggel van bevonva, amely kopásállóvá teszi, így a tokok hosszú ideig tökéletes állapotban maradnak. Adjon magának egyedi megjelenést és tűnjön ki a tömegből.

Kényelmes telefontöltés:
A kollekció egy MagSafe mágneses gyűrűvel lett gazdagítva, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, biztosítva a gyors és egyszerű töltést. Mostantól felejtse el a tok eltávolítását a telefon töltéséhez - a kollekció lehetővé teszi, hogy kényelmesen töltse a telefon akkumulátorát anélkül, hogy aggódnia kellene a kamera véletlen sérülése miatt.

Tok állvánnyal:
Ez a különleges tok egy nagyon praktikus gyűrűvel lett gazdagítva, amely nemcsak az eszköz töltésére szolgál, hanem állványként is funkcionál, amelyen letámaszthatja a telefont. A gyűrűnek köszönhetően kényelmesen folytathat videohívásokat és használhatja az iPhone multimédiás funkcióit anélkül, hogy a kezét használná.

A Karl Lagerfeld márka licencével gyártva.

Műszaki adatok:
Kollekció: Ring Stand Karl Head MagSafe
Tipus: Hardcase
Anyag: TPU/PC
Szín: Fehér
Kompatibilitás: iPhone 15 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett