Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339168759 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld KLHMP15SHMRSCHP iPhone 15 6.1" rózsaszín/rozsazsín kemény tok Gyűrű Tartó Choupette Fej MagSafe tok


Cikkszám: KF001828-0 | EAN/Vonalkód: 3666339168759 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld KLHMP15SHMRSCHP iPhone 15 6.1" rózsaszín/rozsazsín kemény tok Gyűrű Tartó Choupette Fej MagSafe tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Gyűrű Tartó Choupette Fej MagSafe kollekció rendkívüli gyakorlatiasság, kiváló minőség és kifinomult megjelenés kombinációja. Ez az egyedülálló védőtok stílusos megjelenést kínál, amit minden divatos kiegészítő rajongó értékelni fog. Az új Gyűrű Tartó kollekció burkolatával kihangsúlyozhatod kiváló stílusodat és ragaszkodásodat egy elismert márkához, miközben a legmagasabb szintű védelmet nyújtod a készülékednek, amit biztosan megérdemel.

Tartós anyagok és kiváló kidolgozás
A kollekció előállításához csak a legkiválóbb minőségű anyagokat használták. Minden tok erős és kemény polikarbonátból (hátsó rész) készült, amely megerősíti a telefon hátulját a törés ellen. A készülék oldalaira rugalmas termoplasztikus poliuretánt használnak, amely biztosítja a könnyű összeszerelést és szétszerelést, valamint védi a készülék oldalait a sérülésektől. A tokba helyezett telefon biztonságosan illeszkedik a kézbe és szinte tökéletesen illeszkedik a készülékhez, növelve annak biztonságát és ütésállóságát, valamint párnázza az ütéseket. A tokok enyhén emelt szélekkel rendelkeznek, így a képernyő és a kamera lencséje védve van a karcolásoktól vagy töréstől. A tok tökéletesen illeszkedik és minden gombburkolatot és portkivágást tartalmaz.

Megkülönböztető és elegáns megjelenés
A Ring Stand Choupette Fej MagSafe kollekció tokja tökéletesen kiemeli iPhone-od egyedi dizájnját a híres tervező macskájának – a bájos Choupette-nek – képével. A grafika központilag helyezkedik el a gyűrű közepén, mégis finom és tökéletesen illik a teljes burkolat stílusához. A gyönyörű macska képe finom poliuretán réteggel van borítva, amely ellenállóvá teszi a kopással szemben, biztosítva, hogy a tokok hosszú ideig kifogástalan állapotban maradjanak. Adj magadnak egy eredeti megjelenést és tűnj ki a tömegből.

Kényelmes telefon töltés
A kollekció egy MagSafe mágneses gyűrűvel van gazdagítva, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, biztosítva a gyors és egyszerű töltést. Mostantól kezdve elfelejtheted a tok eltávolítását a telefon töltéséhez – a kollekció lehetővé teszi, hogy kényelmesen töltsd a telefon akkumulátorát anélkül, hogy aggódnod kellene a kamera véletlenszerű sérülése miatt.

Tok állvánnyal
Ez a különleges tok egy nagyon praktikus gyűrűvel van gazdagítva, amely nemcsak a készülék töltésére szolgál, hanem állványként is használható, amelyen megpihenhet a telefon. Ennek a gyűrűnek köszönhetően kényelmesen folytathatsz videohívásokat és használhatod az iPhone multimédiás funkcióit anélkül, hogy használnád a kezedet. A termék a Karl Lagerfeld márka licence alatt készült.

Műszaki adatok
- Kollekció: Gyűrű Tartó Choupette Fej Magsafe
- Típus: Kemény tok
- Anyag: TPU/PC
- Szín: Rózsaszín
- Kompatibilitás: iPhone 15 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett