Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339168643 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld KLHMP15MHMRSCHH iPhone 15 Plus 6.7" fehér/fehér keménytok Ring Stand Choupette Head MagSafe tok


Cikkszám: KF001832-0 | EAN/Vonalkód: 3666339168643 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld KLHMP15MHMRSCHH iPhone 15 Plus 6.7" fehér/fehér keménytok Ring Stand Choupette Head MagSafe tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Ring Stand Choupette Head MagSafe kollekció az elképesztő praktikusság, kiváló minőség és kifinomult megjelenés kombinációja. Ez az egyedülálló védőtok stílusos megjelenést biztosít, amit minden divatos kiegészítők kedvelője értékelni fog. A legújabb Ring Stand kollekció tokjával kiemelheti kifinomult stílusát és elkötelezettségét egy rangos ruházati márka iránt, miközben a legmagasabb szintű védelmet nyújtja okostelefonjának, amit az megérdemel.

Tartós anyagok és kiváló kivitelezés: A kollekció előállításához csak a legmagasabb minőségű anyagokat használták. Minden egyes tok erős és kemény polikarbonátból (hátlap) készült, amely megerősíti a telefon hátlapját a törés ellen. Az oldalsó részeken rugalmas termoplasztikus poliuretánt használtak, amely megkönnyíti az összeszerelést és szétszerelést, valamint védi a készülék oldalait a sérülések ellen. A telefon a tokba helyezve biztosan illeszkedik a kézbe, és szinte tökéletesen illeszkedik a készülékhez, növelve annak biztonságát és ellenállását az ütésekkel szemben, valamint tompítva az ütközéseket.

A tokok enyhén megemelt élekkel rendelkeznek, így a képernyő és a kamerák lencséi védve vannak a karcolásoktól vagy töréstől. A tok tökéletesen illeszkedik, és minden gombfedéllel és port kivágással rendelkezik.

Kiemelkedő és elegáns megjelenés: A Ring Stand Choupette Head MagSafe kollekció tokja tökéletesen kiemeli iPhone-ja egyedi dizájnját a híres tervező macskájának - az imádnivaló Choupette - képével. A grafika középen, a gyűrű közepén található, mégis finom és tökéletesen illeszkedik az egész tok stílusához. A gyönyörű macska képe egy finom poliuretán réteggel van bevonva, amely ellenállóvá teszi a kopással szemben, így a tokok hosszú ideig kifogástalanul néznek ki. Adjon magának egyedi megjelenést és tűnjön ki a tömegből.

Kényelmes telefon töltés: A kollekció egy MagSafe mágneses gyűrűvel gazdagodott, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, biztosítva a gyors és egyszerű töltést. Mostantól felejtheti el a tok eltávolítását a telefon feltöltéséhez - a kollekció lehetővé teszi a telefon akkumulátorának kényelmes töltését anélkül, hogy aggódnia kellene a kamera véletlen sérülése miatt.

Tok állvánnyal: Ez az egyedi tok egy nagyon praktikus gyűrűvel lett gazdagítva, amelyet nem csak az eszköz töltésére használhat, hanem állványként is szolgálhat, amelyre pihentetheti a telefont. Ennek a gyűrűnek köszönhetően kényelmesen bonyolíthat videohívásokat és használhatja az iPhone multimédiás funkcióit a kezének használata nélkül.

A termék a Karl Lagerfeld márka licenc alapján készült.

Műszaki adatok:
Kollekció: Ring Stand Choupette Head Magsafe
Típus: Keménytok
Anyag: TPU/PC
Szín: Fehér
Kompatibilitás: iPhone 15 Plus 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett