Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339161927 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld KLHMP15MHKHNOTK iPhone 15 Plus 6.7" átlátszó keménytok IML Karl's Head MagSafe tok


Cikkszám: KF001764-0 | EAN/Vonalkód: 3666339161927 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld KLHMP15MHKHNOTK iPhone 15 Plus 6.7" átlátszó keménytok IML Karl's Head MagSafe tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A termékcsalád IML Karl's Head MagSafe egyesíti a kifinomult megjelenést és a kiváló minőséget. Ez a védőtok mindenkinek egyedi ajánlat, aki értékeli a divatos kiegészítőket és stílusos megjelenést szeretne biztosítani. Az IML Karl's Head MagSafe kollekció tokkal hangsúlyozhatod kiváló stílusodat és ragaszkodásodat egy megbecsült ruházati márkához, miközben a legmagasabb szintű védelmet nyújtod eszközöd számára.

Strapabíró anyagok és kiváló kivitelezés
A gyártáshoz csak a legjobb minőségű anyagokat használták. Az erős és kemény polikarbonát (hátlap) erősíti a telefon hátulját a töréssel szemben. Rugalmas termoplasztikus poliuretán található az eszköz oldalain, amely biztosítja a könnyű összeszerelést és szétszerelést, valamint megvédi az eszköz oldalait a sérülésektől. A tokkal felszerelt telefon biztosan illeszkedik a kézbe és szinte tökéletesen simul a készülékhez, ami növeli a biztonságot és az ütközésállóságot. A tok enyhén megemelt élekkel rendelkezik, melyek védik a képernyőt és a kamerát a karcolódástól vagy töréstől. A tok tökéletesen illeszkedik és minden gombfedőt és portkivágást tartalmaz.

Jellegzetes és elegáns megjelenés
Az IML Karl's Head MagSafe kollekció tokja tökéletesen kiemeli iPhone egyedi dizájnját a híres tervező ábrájával díszített grafikán keresztül. Az avantgárd tervező képével ellátott grafika középen, a gyűrű közepén helyezkedik el, és diszkréten illeszkedik a tok stílusához. A grafika vékony poliuretán réteggel van bevonva, amely ellenállóvá teszi a kopás ellen, így a kollekció tokjai hosszú időn át hibátlanul fognak kinézni.

Kényelmes telefon töltés
A kollekció MagSafe mágneses gyűrűvel van gazdagítva, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, gyors és egyszerű töltést biztosítva. Mostantól elfelejtheted a tok eltávolítását a telefon töltéséhez – a kollekció lehetővé teszi, hogy kényelmesen töltsd a telefon akkumulátorát anélkül, hogy aggódnod kellene a kamera véletlen sérülése miatt. A gyűrű gyönyörű kontrasztot alkot a tok átlátszó stílusával, így egyben díszítő elem is. A termék a Karl Lagerfeld márka engedélyével készült.

Műszaki adatok:
Kollekció: IML Karl's Head MagSafe
Típus: Keménytok
Anyag: TPU/PC
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 15 Plus 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett