Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339162047 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld KLHMP15MHCHNOTK iPhone 15 Plus 6.7" átlátszó keménytok IML Choupette's Head MagSafe tok


Cikkszám: KF001767-0 | EAN/Vonalkód: 3666339162047 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld KLHMP15MHCHNOTK iPhone 15 Plus 6.7" átlátszó keménytok IML Choupette's Head MagSafe tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Karl Lagerfeld IML Choupette's Head MagSafe
Az IML Choupette's Head MagSafe kollekció a kifinomult megjelenés és a kiváló minőség kombinációja. A kollekció védőtokjai egyedi ajánlatot jelentenek mindenki számára, aki értékeli a divatos kiegészítőket, és stílusos megjelenést szeretne biztosítani. Az IML Choupette's Head MagSafe kollekció fedelével hangsúlyozhatod kiváló stílusodat és ragaszkodásodat egy értékelt ruházati márkához, miközben a legmagasabb szintű védelmet biztosítod készülékednek.

Tartós anyagok és kiváló kidolgozás
A kollekció gyártásához csak a legmagasabb minőségű anyagokat használták. Az erős és kemény polikarbonát (hátsó rész) erősíti a telefon hátulját a törés ellen. A készülék oldalain rugalmas hőre lágyuló poliuretán van használva, ami megkönnyíti az összeszerelést és szétszerelést, valamint megvédi a készülék oldalait a károsodástól. A telefonnal ellátott tok biztosan illeszkedik a kezedbe, és szinte tökéletesen passzol a készülékhez, ami növeli annak biztonságát és ütésállóságát, valamint tompítja az ütközéseket. A tokok enyhén emelt szélekkel rendelkeznek, így a képernyő és a kamera lencséje védve van a karcolásoktól vagy töréstől. A tok tökéletesen illeszkedik, és minden gombfedéllel és portnyílással rendelkezik.

Jellegzetes és elegáns megjelenés
Az IML Choupette's Head MagSafe kollekció tokja tökéletesen kiemeli iPhone-od egyedi dizájnját a szeretett macska, Choupette fejének grafikájával. A macská grafikája középen, a gyűrű közepén helyezkedik el, mégis nem tolakodó és tökéletesen illik az egész tok stílusához. A grafika puha poliuretán réteggel van bevonva, ami ellenállóvá teszi a kopásnak, így a kollekció tokjai hosszú ideig hibátlanul fognak kinézni.

Kényelmes telefontöltés
A kollekció MagSafe mágneses gyűrűvel van gazdagítva, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, biztosítva a gyors és könnyű töltést. Mostantól felejtsd el a tok eltávolítását a telefon töltéséhez - a kollekció lehetővé teszi, hogy kényelmesen töltsd a telefon akkumulátorát, anélkül, hogy aggódnod kellene a kamera véletlen károsodása miatt. A gyűrű gyönyörűen kontrasztál a tok átlátszó stílusával, ami díszként is szolgál.

A Karl Lagerfeld márka licence alapján gyártott termék.

Műszaki adatok
Kollekció: IML Choupette's Head MagSafe
Típus: Keménytok
Anyag: TPU/PC
Szín: Átlátszó
Kompatibilitás: iPhone 15 Plus 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett