Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339168537 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld KLHMP15LHMRSKHH iPhone 15 Pro 6.1" fehér/fehér kemény tok Ring Stand Karl Head MagSafe tok


Cikkszám: KF001826-0 | EAN/Vonalkód: 3666339168537 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld KLHMP15LHMRSKHH iPhone 15 Pro 6.1" fehér/fehér kemény tok Ring Stand Karl Head MagSafe tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Karl Lagerfeld Ring Stand Karl Head MagSafe gyűjtemény ötvözi a rendkívüli praktikusságot, kiváló minőséget és kifinomult megjelenést. Ez az egyedülálló védőtok stílusos megjelenést biztosít, amelyet minden divatos kiegészítők rajongója értékelni fog. Az új Ring Stand gyűjtemény tokjával hangsúlyozhatja kifinomult stílusát és kötődését egy elismert divatmárkához, miközben biztosítja okostelefonjának a legmagasabb szintű védelmet, amit az megérdemel.

Tartós anyagok és kiváló kidolgozás
A gyűjteményhez kizárólag a legmagasabb minőségű anyagokat használták. Minden tok erős és kemény polikarbonátból (hátsó rész) készült, amely megerősíti a telefon hátlapját a törés ellen. A készülék oldalain rugalmas termoplasztikus poliuretán található, amely könnyű összeszerelést és szétszerelést biztosít, valamint védi az oldalakat a sérülésektől. A telefonnal felszerelt tok biztonságosan illeszkedik a kézhez és szinte tökéletesen illeszkedik a készülékhez, ami növeli annak biztonságát és ütésállóságát, valamint csillapítja az ütések hatását. A tokok enyhén megemelkedett élekkel rendelkeznek, így a képernyő és a kamera lencséje védve van a karcolásoktól vagy törésektől. A tok tökéletesen illeszkedik és minden gombfedéllel és port kivágással rendelkezik.

Jellegzetes és elegáns megjelenés
A Ring Stand Karl Head MagSafe gyűjtemény tokja tökéletesen kiemeli iPhoneja egyedi kialakítását Karl Lagerfeld híres tervező képének köszönhetően. A grafikát központosan helyezték el a gyűrű közepén, mégis visszafogottak és tökéletesen illeszkednek az egész tok stílusához. A tervező képe egy finom poliuretán réteggel van bevonva, amely ellenállóvá teszi a kopással szemben, ennek köszönhetően a tokok hosszú ideig kifogástalanul néznek ki. Adjon magának egyedi megjelenést és tűnjön ki a tömegből.

Kényelmes telefon töltés
A gyűjteményt egy MagSafe mágneses gyűrűvel gazdagították, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, biztosítva a gyors és egyszerű töltést. Mostantól felejtse el a tok eltávolítását a telefon töltéséhez - a gyűjtemény lehetővé teszi, hogy kényelmesen töltse telefonja akkumulátorát anélkül, hogy aggódnia kellene a kamera véletlen sérülése miatt.

Tok állvánnyal
Ez a szokatlan tok egy nagyon praktikus gyűrűvel van gazdagítva, amely nemcsak a készülék töltésére szolgál, hanem állványként is, amelyen a telefont pihentetheti. Ennek a gyűrűnek köszönhetően kényelmesen videohívásokat kezdeményezhet, és használhatja az iPhone multimédiás funkcióit anélkül, hogy használnia kellene a kezeit.

Karl Lagerfeld márkájú termék licenc alapján gyártva.

Műszaki adatok:
Gyűjtemény: Ring Stand Karl Head MagSafe
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/PC
Szín: Fehér
Kompatibilitás: iPhone 15 Pro 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett