Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339169015 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld KLHMP15LHMRSKCP iPhone 15 Pro 6.1" rózsaszín/keménytok Ring Stand Karl&Choupette MagSafe tok


Cikkszám: KF001807-0 | EAN/Vonalkód: 3666339169015 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld KLHMP15LHMRSKCP iPhone 15 Pro 6.1" rózsaszín/keménytok Ring Stand Karl&Choupette MagSafe tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Karl Lagerfeld Ring Stand Karl&Choupette Magsafe kollekció: A Ring Stand Karl&Choupette Magsafe kollekció az extra praktikum, kiváló minőség és kifinomult megjelenés kombinációja. Ez az egyedülálló védőtok stílusos megjelenést kölcsönöz, amit minden divatos kiegészítők rajongója értékelni fog. A Ring Stand kollekció legújabb tokjával hangsúlyozhatja kitűnő stílusát és ragaszkodását egy elismert ruházati márkához, miközben biztosítja okostelefonjának a neki méltó legmagasabb szintű védelmet.

Tartós anyagok és kiváló kivitelezés:
A kollekció gyártásához csak a legmagasabb minőségű anyagokat használták fel. Minden tok erős és kemény polikarbonátból (hátlap) készült, amely megerősíti a telefon hátulját a törés ellen. A készülék oldalain rugalmas termoplasztikus poliuretánt használtak, amely biztosítja a könnyű összeszerelést és szétszerelést, valamint védi a készülék oldalait a károsodástól. Az ezzel a tokkal felszerelt telefon biztonságosan illeszkedik a kézbe, és majdnem tökéletesen illeszkedik a készülékhez, ami növeli a biztonságát és ütésállóságát, valamint párnázza az ütéseket. A tokok enyhén megemelt élekkel rendelkeznek, így a képernyő és a kamera lencséje védve van a karcolásoktól vagy törésektől. A tok tökéletesen illeszkedik és rendelkezik minden gombfedéllel és portkivágással.

Megkülönböztető és elegáns megjelenés:
A Ring Stand Karl&Choupette MagSafe kollekció tokja tökéletesen kiemeli iPhone-ja egyedi dizájnját Karl Lagerfeld híres dizájner és macskája, Choupette képeinek köszönhetően. A grafikák közepén, a gyűrű közepén helyezkednek el, mégis finoman és tökéletesen illeszkednek az egész tok stílusához. A díszítő képeket egy finom poliuretánréteggel fedték be, ami ellenállóvá teszi őket a kopással szemben, így a tokok hosszú ideig hibátlanul néznek ki. Adj magadnak egyedi megjelenést és tűnj ki a tömegből.

Kényelmes telefontöltés:
A kollekciót továbbfejlesztették egy MagSafe mágnesgyűrűvel, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, biztosítva a gyors és egyszerű töltést. Mostantól felejtsd el az eset levételét a telefon töltéséhez - a kollekció lehetővé teszi, hogy kényelmesen töltsd a telefonod akkumulátorát anélkül, hogy aggódnod kellene a kamera véletlen sérüléséért.

Tok állvánnyal:
Ez a rendkívüli tok nagyon praktikus gyűrűvel van ellátva, amely nemcsak a készülék töltésére szolgál, hanem állványként is használható, amelyen a telefont pihentetheted. Ennek a gyűrűnek köszönhetően kényelmesen bonyolíthatsz videohívásokat és használhatod az iPhone multimédiás funkcióit anélkül, hogy használnod kellene a kezedet.

A Karl Lagerfeld márka licenc alapján gyártott termék.

Műszaki adatok:
- Gyűjtemény: Ring Stand Karl&Choupette MagSafe
- Típus: Keménytok
- Anyag: TPU/PC
- Szín: Rózsaszín
- Kompatibilitás: iPhone 15 Pro 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett