Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339168773 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld KLHMP15LHMRSCHP iPhone 15 Pro 6.1" pink/pink tok Ring Stand Choupette Head MagSafe


Cikkszám: KF001829-0 | EAN/Vonalkód: 3666339168773 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld KLHMP15LHMRSCHP iPhone 15 Pro 6.1" pink/pink tok Ring Stand Choupette Head MagSafe


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Ring Stand Choupette Head MagSafe kollekció a rendkívüli praktikusság, kiváló minőség és kifinomult megjelenés kombinációja. Ez az egyedülálló védőtok stílusos kinézetet biztosít, amit minden divatkiegészítők rajongó nagyra becsül majd. A legújabb Ring Stand kollekció fedelével kiemelheted kiváló stílusodat és kötődésedet egy elismert ruhamárkához, miközben a legmagasabb szintű védelmet nyújtja okostelefonodnak, amit az minden bizonnyal megérdemel.

Tartós anyagok és kiváló kivitelezés
E kollekció előállításához csak a legmagasabb minőségű anyagokat használták fel. Minden tok erős és kemény polikarbonátból (hátlap) készült, amely megerősíti a telefon hátát a töréssel szemben. Rugalmas termoplasztikus poliuretánt használnak a készülék oldalain, amely könnyű összeszerelést és szétszerelést biztosít és megvédi a készülék oldalait a sérülésektől. A tokkal ellátott telefon biztosan illeszkedik a kézbe és szinte tökéletesen illeszkedik a készülékhez, ami növeli annak biztonságát és ütésállóságát, valamint párnázza az ütések ellen. A fedők enyhén megemelt élekkel rendelkeznek, így a képernyő és a kamera lencséje védve van a karcolásoktól vagy törésektől. A tok tökéletesen illeszkedik és minden gombfedéllel és portkivágással rendelkezik.

Jellegzetes és elegáns megjelenés
A Ring Stand Choupette Head MagSafe kollekció tokja tökéletesen kihangsúlyozza az iPhone egyedi kialakítását a híres tervező macskájának - az imádnivaló Choupette - képével. A grafika központilag elhelyezkedik a gyűrű közepében, mégis finom és tökéletesen illeszkedik a teljes tok stílusához. A gyönyörű macska képe egy vékony poliuretánréteggel van borítva, amely ellenállóvá teszi a kopással szemben, így a tokok hosszú ideig kifogástalan állapotban maradnak. Add meg magadnak az eredeti megjelenést és tűnj ki a tömegből.

Kényelmes telefon töltés
A kollekciót egy MagSafe mágneses gyűrűvel gazdagították, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, gyors és egyszerű töltést biztosítva. Mostantól elfelejtheted a tok eltávolítását a telefon töltése érdekében - a kollekció lehetővé teszi, hogy kényelmesen töltsd a telefon akkumulátorát anélkül, hogy aggódnál a kamera véletlen sérülése miatt.

Tok állvánnyal
Ez a különleges tok egy nagyon praktikus gyűrűvel van gazdagítva, amely nemcsak a készülék töltésére szolgál, hanem állványként is használható, amelyen pihentetheted a telefont. Ennek a gyűrűnek köszönhetően kényelmesen hajthatsz végre videohívásokat és használhatod az iPhone multimédiás funkcióit anélkül, hogy kezet használnál.

Termék a Karl Lagerfeld márka licencével gyártva.

Műszaki adatok
Kollekció: Ring Stand Choupette Head Magsafe
Típus: Hardcase
Anyag: TPU/PC
Szín: Pink
Kompatibilitás: iPhone 15 Pro 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett