Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339169053 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld KLHMP13LHMRSKCK iPhone 13 Pro 6.1" fekete/fekete keménytok Ring Stand Karl&Choupette MagSafe tok


Cikkszám: KF001819-0 | EAN/Vonalkód: 3666339169053 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld KLHMP13LHMRSKCK iPhone 13 Pro 6.1" fekete/fekete keménytok Ring Stand Karl&Choupette MagSafe tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Karl Lagerfeld Ring Stand Karl&Choupette MagSafe kollekció a rendkívüli praktikum, kiváló minőség és kifinomult megjelenés kombinációja. Ez az egyedi védőtok stílusos megjelenést biztosít, amit minden divatos kiegészítő rajongó értékelni fog. A legújabb Ring Stand kollekció borításával kiemelheti kifogástalan stílusát és elkötelezettségét egy elismert ruházati márka iránt, miközben a telefonját a legmagasabb szintű védelemmel látja el, amit az megérdemel.

Tartós anyagok és kiváló kivitelezés Csak a legmagasabb minőségű anyagokat használták ennek a kollekciónak a gyártásához. Minden tok erős és kemény polikarbonátból (hátlap) készült, amely erősíti a telefon hátulját a törés ellen. Rugalmas termoplasztikus poliuretánt használnak az eszköz oldalain, amely biztosítja a könnyű összeszerelést és szétszerelést, valamint védi az eszköz oldalait a sérülésektől. A borítóval felszerelt telefon biztonságosan illeszkedik a kézbe, szinte tökéletesen illeszkedik az eszközhöz, ami növeli a biztonságot és ellenállást az ütésekkel szemben, és tompítja az ütközéseket. A burkolatok enyhén emelt élekkel rendelkeznek, amelyek védik a kijelzőt és a kamerát a karcolásoktól vagy törésektől. A tok tökéletesen illeszkedik, és minden gombborítással, valamint portnyílásokkal rendelkezik.

Megkülönböztető és elegáns megjelenés A Ring Stand Karl&Choupette MagSafe kollekcióból származó tok tökéletesen kiemeli az iPhone egyedi dizájnját, köszönhetően a híres tervező, Karl Lagerfeld és macskája, Choupette képének. A grafikák középen, a gyűrű közepén helyezkednek el, mégis finomak és tökéletesen illeszkednek az egész borító stílusához. A dekoratív képeket egy finom poliuretán réteg borítja, amely ellenállóvá teszi őket a kopással szemben, így a burkolatok hosszú ideig kifogástalanul néznek ki. Tegyen egyedivé megjelenését és tűnjön ki a tömegből!

Kényelmes telefontöltés A kollekciót egy MagSafe mágneses gyűrűvel gazdagították, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, gyors és könnyű töltést biztosítva. Mostantól felejtse el a borító eltávolítását a telefon töltéséhez – a kollekció lehetővé teszi, hogy kényelmesen töltse a telefon akkumulátorát anélkül, hogy aggódnia kellene a kamera véletlen sérülése miatt.

Tok állvánnyal Ez a szokatlan tok egy nagyon praktikus gyűrűvel bővült, amely nemcsak az eszköz töltésére szolgál, hanem állványként is funkcionál, amelyen pihentetheti a telefont. Ennek a gyűrűnek köszönhetően kényelmesen kezdeményezhet videóhívásokat, és használhatja az iPhone multimédiás funkcióit anélkül, hogy a kezét használná. A Karl Lagerfeld márka engedélyével készült termék.

Műszaki adatok
Kollekció: Ring Stand Karl&Choupette MagSafe
Típus: Keménytok
Anyag: TPU/PC
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 13 Pro 6.1" / 13 6.1"
MEGJEGYZÉS: iPhone 13 esetében a kamera kivágása nagyobb lesz, nem okoz panaszt.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett