Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339168797 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld KLHMN61HMRSKCH iPhone 11 fehér/fehér kemény tok gyűrű tartó Karl&Choupette MagSafe tok


Cikkszám: KF001820-0 | EAN/Vonalkód: 3666339168797 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld KLHMN61HMRSKCH iPhone 11 fehér/fehér kemény tok gyűrű tartó Karl&Choupette MagSafe tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Karl Lagerfeld Ring Stand Karl&Choupette MagSafe gyűrű tartó kollekciója rendkívüli praktikusságot, kiváló minőséget és kifinomult megjelenést ötvöz. Ez az egyedülálló védőtok stílusos megjelenést biztosít, amelyet minden divatos kiegészítők rajongója értékelni fog. A legújabb Ring Stand kollekció burkolatával hangsúlyozhatod kiváló stílusodat és ragaszkodásodat egy elismert ruházati márkához, miközben okostelefonodnak a legmagasabb szintű védelmet nyújtod, amit az megérdemel.

Tartós anyagok és kiváló kivitelezés
Csak a legmagasabb minőségű anyagokat használták ennek a kollekciónak az elkészítéséhez. Minden tok erős és kemény polikarbonátból készült (hátsó rész), amely erősíti a telefon hátulját a törés ellen. Az oldalakon rugalmas termoplasztikus poliuretán található, amely biztosítja a könnyű összeszerelést és szétszerelést, valamint védi a készülék oldalait a sérülésektől. A tokba helyezett telefon szorosan illeszkedik a kezedbe, és szinte tökéletesen illeszkedik a készülékhez, ami növeli a biztonságot és az ütések elleni ellenállást, valamint párnázza az ütközéseket. A tokok kissé megemelt szélekkel rendelkeznek, így a képernyő és a kamera lencséje védve van a karcolásokkal vagy törésekkel szemben. A tokok tökéletesen illeszkednek, és minden gombfedővel és portkivágással rendelkeznek.

Jellegzetes és elegáns megjelenés
A Ring Stand Karl&Choupette MagSafe kollekció tokja tökéletesen kiemeli iPhone-jának egyedi dizájnját a híres tervező Karl Lagerfeld és macskája, Choupette képével. A grafika középen, a gyűrű közepén helyezkedik el, ám finom és tökéletesen illeszkedik a teljes tok stílusához. A dekoratív képeket egy finom poliuretán réteg borítja, amely ellenáll az elhasználódásnak, így a tokok hosszú ideig kifogástalanul néznek ki. Adj magadnak egy eredeti megjelenést, és tűnj ki a többi ember közül.

Kényelmes telefon töltés
A kollekciót egy MagSafe mágneses gyűrűvel gazdagították, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, így biztosítva a gyors és egyszerű töltést. Mostantól elfelejtheted a tok eltávolítását a telefon töltéséhez – a kollekció lehetővé teszi, hogy kényelmesen töltsd a telefonod akkumulátorát anélkül, hogy aggódnál a kamera véletlen megrongálása miatt.

Tok állvánnyal
Ez a szokatlan tok egy nagyon praktikus gyűrűvel lett gazdagítva, amely nem csak a készülék töltésére használható, hanem állványként is szolgál, amin megtámaszthatod a telefont. Ennek a gyűrűnek köszönhetően kényelmesen kezdeményezhetsz videohívásokat és használhatod az iPhone multimédiás funkcióit a kezeid használata nélkül.

A termék a Karl Lagerfeld márka licencével készült.

Műszaki adatok
Kollekció: Ring Stand Karl&Choupette MagSafe
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/PC
Szín: Fehér
Kompatibilitás: iPhone 11 6.1" / Xr 6.1"
MEGJEGYZÉS: iPhone Xr esetében a kamera kivágás nagyobb lesz, ez nem tárgya reklamációnak.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett