Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339162559 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld KLHMN61HGKCNOK iPhone 11 6,1" fekete/fekete kemény tok Karl&Choupette Csillámpor MagSafe tok


Cikkszám: KF001835-0 | EAN/Vonalkód: 3666339162559 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld KLHMN61HGKCNOK iPhone 11 6,1" fekete/fekete kemény tok Karl&Choupette Csillámpor MagSafe tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Karl Lagerfeld Karl&Choupette Glitter MagSafe kollekció

A Karl&Choupette Csillámpor MagSafe kollekció a kifinomult megjelenést és a kiváló minőséget ötvözi. Ez a védőtok egyedi ajánlat mindazok számára, akik értékelik a divatos kiegészítőket és szeretnék biztosítani stílusos megjelenésüket. A Karl&Choupette Csillámpor MagSafe kollekció borítójával kihangsúlyozhatja kiváló stílusát és ragaszkodását egy értékes ruhamárkához, miközben biztosítani szeretné eszközének legmagasabb szintű védelmét.

Tartós anyagok és kiváló kivitelezés

Ennek a kollekciónak a gyártása során csak a legmagasabb minőségű anyagokat használták fel. Az erős és kemény polikarbonát (hátlap) erősíti a telefon hátsó részét a törés ellen. Rugalmas termoplasztikus poliuretán található az eszköz oldalán, ami könnyű összeszerelést és szétszerelést biztosít, és védi az eszköz oldalát a sérülésektől. A tokot viselve a telefon biztonságosan illeszkedik a kézbe és szinte tökéletesen illeszkedik az eszközhöz, növelve ezzel annak biztonságát és ütésállóságát, valamint párnázza az ütéseket. A tokok enyhén megemelkedett élekkel rendelkeznek, így a képernyő és a kamera lencséje védve van a karcolásoktól vagy törésektől. A tok tökéletesen illeszkedik, és minden gombfedéllel és portkivágással rendelkezik.

Jellegzetes és elegáns megjelenés

A Karl&Choupette MagSafe kollekció tokja tökéletesen kihangsúlyozza iPhone-ja egyedi designját a híres tervező, Karl Lagerfeld és macskája, Choupette képei által. A grafikák középen a gyűrű közepén helyezkednek el, ugyanakkor szolidak és tökéletesen illeszkednek a tok stílusához. A díszítések finom poliuretán réteggel vannak bevonva, amely ellenállóvá teszi őket a kopással szemben, így a tokok hosszú ideig hibátlanul néznek ki. A csillám részecskék használatának köszönhetően a tok szokatlan megjelenést nyer, és lehetővé teszi, hogy ragyogjon és kitűnjön a tömegből. Tökéletes megoldás azok számára, akik értékelik az egyediséget és szeretnek kitűnni mások közül.

Kényelmes telefon töltés

A kollekciót egy MagSafe mágneses gyűrűvel bővítették, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, biztosítva a gyors és egyszerű töltést. Mostantól elfelejtheti a tok levételét a telefon töltéséhez - a kollekció lehetővé teszi, hogy kényelmesen töltse telefonja akkumulátorát anélkül, hogy aggódnia kellene a kamera véletlen sérülése miatt.

A terméket a Karl Lagerfeld márka licence alapján gyártották.

Műszaki adatok:

Kollekció: Karl&Choupette Csillámpor MagSafe
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/PC
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 11 / Xr 6,1"
Megjegyzés: iPhone Xr esetében a kamera kivágása nagyobb lesz, ez nem tárgya a reklamációnak.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett