Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339242060 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld KLHCS24MPSAKCMPG S24+ S926 kemény tok szürke/szürke Saffiano Karl & Choupette Metal Pin tok


Cikkszám: KF001945-0 | EAN/Vonalkód: 3666339242060 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld KLHCS24MPSAKCMPG S24+ S926 kemény tok szürke/szürke Saffiano Karl & Choupette Metal Pin tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Karl Lagerfeld Saffiano Karl & Choupette Pin kollekció – a világhírű divattervező, Karl Lagerfeld által kifejlesztett védőtakarók gyűjteménye, amely tökéletes kombinációja a stílusnak, a kiváló minőségnek és a praktikumosságnak. Ez a védőtakaró tökéletes azok számára, akik szeretik a divatos kiegészítőket és hangsúlyozni szeretnék egyedi ízlésüket, de legfőképpen eszközeik védelmére van szükségük.

Kiváló minőség
Karl Lagerfeld termékeinek jellemzője az a minőség, amely minden részletben érződik. A tok nagyon gondosan készült, magas minőségű öko-bőr anyag felhasználásával, amely kiemelkedő minőségű kidolgozásáról ismert. A telefon jobb védelme érdekében a tok oldalai TPU-val vannak megerősítve, hogy megakadályozzák a sérüléseket és karcolásokat. A telefonnal tökéletesen illeszkedő tok biztos fogást garantál, növelve ezzel a biztonságot és az ütésekkel szembeni ellenállást. A tok kissé megemelt széleket tartalmaz, amelyek védenek a képernyő és a kamera lencséjének karcolódása vagy törése ellen. A tok pontosan illeszkedik, és minden gomb burkolattal és port kivágással rendelkezik.

Tökéletes megjelenés
A Karl Lagerfeld Saffiano Karl & Choupette Pin kollekció tökéletes módja annak, hogy hangsúlyozza ragaszkodását ehhez az elismert divatházhoz, és új dizájnt adjon iPhone-jának. A gyártás során magas minőségű öko-bőrt használtak, amely kellemes és finom tapintású. Továbbá, a tok hátoldalán egy nagyméretű fém embléma található Karl és szeretett macskája, a gyönyörű Choupette képével. Az embléma tökéletesen illeszkedik a tok teljes stílusához, különleges karaktert adva neki. Emellett a luxus megjelenést a Karl Lagerfeld márkaház logója is kiegészíti, amely igazolja a termék hitelességét és legmagasabb minőségét. Ez a tok stílus és védelem kombinációja, amely vonzó megjelenést biztosít.

Termék műszaki adatok:
Kollekció: Saffiano Karl & Choupette Pin
Típus: Kemény tok
Anyaga: TPU / PC / Öko-bőr
Szín: Szürke
Kompatibilitás: Samsung Galaxy S24+ S926

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett