Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339242398 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld KLHCS24MHNKCTGK S24+ S926 fekete/fekete hardcase Glitter Karl&Choupette tok


Cikkszám: KF001951-0 | EAN/Vonalkód: 3666339242398 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld KLHCS24MHNKCTGK S24+ S926 fekete/fekete hardcase Glitter Karl&Choupette tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Karl Lagerfeld IML Glitter Karl & Choupette

Az IML Glitter Karl & Choupette kollekció kiváló dizájnt és magas minőséget ötvöz, és egy olyan védőtokot kínál, amely minden stílusos kiegészítők kedvelőjének tökéletes stílust biztosít. Ez az elegáns tok nemcsak az eredeti megjelenésével tűnik ki, hanem mindenekelőtt tökéletes védelmet nyújt Samsung S24 készülékéhez. Ezzel a különleges kollekcióval bárki, aki tökéletes megjelenés és a készülék védelem közötti kompromisszumot keresi, megtalálja a tökéletes megoldást ebben a tokban. Mutasd meg egyedi ízlésed és ragaszkodásod ehhez a divatházhoz.

Tartós anyagok és kiváló kivitelezés

Ennek a kollekciónak az előállításához csak a legmagasabb minőségű anyagokat használták. Erős és kemény poliuretánt használtak a gyártáshoz, amely erősíti a telefont a töréssel szemben és védi a készüléket a sérülések ellen. A poliuretán használata emellett biztosítja a könnyű és gyors összeszerelést és szétszerelést. Az ezzel a tokkal ellátott telefon biztosan illeszkedik a kézbe, és szinte tökéletesen a készülékhez illeszkedik, ami növeli annak biztonságát és ütésállóságát, és szintén tompítja az ütéseket. A tokok enyhén emelt szélekkel rendelkeznek, így a képernyő és a kamera lencséje védve van a karcolásoktól vagy töréstől. A tok tökéletesen illeszkedik, és minden gombfedéllel és port kivágással rendelkezik.

Ikonikus karakterek

Az IML Choupette kollekció tokja tökéletes módja annak, hogy kiemeld Samsung S24 készüléked megjelenését, és egy teljesen új dizájnt adj neki. A tér nagy részét az híres tervező kedvenc macskájának, a bájos Choupette-nek nagy grafikája borítja. A termék nagy tartósságának biztosítása érdekében a grafikákat vékony és nagyon finom poliuretán réteggel óvatosan borították, amely biztosítja a kopásállóságot. Ennek a kezelésnek köszönhetően minden tok ebből a kollekcióból hosszú ideig megőrzi kifogástalan megjelenését. Adj magadnak egy eredeti megjelenést és tűnj ki a tömegből. Ráadásul a kollekciót a Karl Lagerfeld márkaház logója egészíti ki, amely szintén megerősíti a termék hitelességét és legmagasabb minőségét. Ez a tok a stílus, a védelem és a vonzó megjelenés kombinációja.

Ragyogj mint a legfényesebb csillag!

Az átlátszó poliuretánba ágyazott csillogás gyönyörű díszítés, amely vonzóbbá teszi Samsung S24 készüléked. A tok finoman csillog a nappali fényben, így egyedi megjelenést biztosít neked. A csillogás vonzza a figyelmet, és minden lépésnél észrevehető leszel.

A terméket a Karl Lagerfeld márka licensze alatt gyártották.

Műszaki adatok:
- Kollekció: IML Glitter Karl & Choupette
- Típus: Hardcase
- Anyag: TPU/PC
- Szín: Fekete
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy S24+ S926

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett