Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339218638 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld KLHCS23FEHNCMKLT Samsung Galaxy S23 FE fliptok Monogram Choupette


Cikkszám: KF001925-0 | EAN/Vonalkód: 3666339218638 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld KLHCS23FEHNCMKLT Samsung Galaxy S23 FE fliptok Monogram Choupette


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Monogram Choupette kollekció egyesíti a kifinomult megjelenést és a kiváló minőséget. A Karl Lagerfeld Monogram Choupette védőtok egy egyedülálló ajánlat mindenkinek, aki értékeli a divatos kiegészítőket és biztosítani szeretné a stílusos megjelenést. Ezzel a gyönyörű tokkal a Monogram Choupette kollekcióból hangsúlyozhatod tökéletes stílusodat és a neves ruhamárkához való hűségedet, miközben biztosítod készüléked legmagasabb szintű védelmét.

Tartós anyagok és kiváló kidolgozás
Ez a kollekció csak a legmagasabb minőségű anyagokból készült. Az előállításhoz erős és kemény polikarbonátot (hátlap) használtak, amely megerősíti a telefon hátulját a törés ellen. Rugalmas termoplasztikus poliuretánt használnak az eszköz oldalain - ez biztosítja a könnyű fel- és leszerelést, valamint védi az eszköz oldalait a sérülésektől. A tokban lévő telefon biztosan illeszkedik a kezedbe, és szinte tökéletesen illeszkedik az eszközhöz, ami növeli annak biztonságát és ütésállóságát, valamint véd a rázkódástól és ütésektől. A tokok kissé megemelkedett szélekkel rendelkeznek, így a képernyő és a kamerakamera védve van a karcolásoktól vagy töréstől. A tok tökéletesen illeszkedik és minden gomb- és portkivágással rendelkezik.

Jellegzetes és elegáns megjelenés
A Monogram Choupette kollekció tokjainak felső rétegét a híres tervező kezdőbetűinek motívuma borítja - luxus megjelenést biztosít. Az egészet kiegészíti egy nagy nyomat Choupette szeretett macskájának képével és a híres tervező logójával - ezek igazolják a termékek kiváló minőségét és hitelességét, amelyekért ez a híres márka felelős. A díszítéseket egy finom poliuretán réteg borítja, amely ellenállóvá teszi őket a kopás ellen, így a tokok hosszú ideig hibátlanul néznek ki. Karl Lagerfeld márkájának engedélyével gyártott termék.

Műszaki adatok
- Gyűjtemény: Choupette monogram
- Típus: Hardcase
- Anyag: TPU/PC
- Szín: Banner
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy S23 FE S711

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett