Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339167554 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld KLHCP15SSCBSCNK iPhone 15 6.1" fekete/fekete keresztpántos szilikon Choupette tok


Cikkszám: KF001816-0 | EAN/Vonalkód: 3666339167554 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld KLHCP15SSCBSCNK iPhone 15 6.1" fekete/fekete keresztpántos szilikon Choupette tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

16300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A divatos Karl Lagerfeld Keresztpántos Szilikon Choupette kollekció tökéletes választás azok számára, akik szeretik az igényes kiegészítőket és az ugyanakkor praktikus eszközöket. Ez az egyedi sorozat luxus megjelenést biztosít és hangsúlyozza a tok tulajdonosának egyedi stílusát. Ezek a tokok nem csak a készülék védelmét szolgálják a nem kívánt sérülésekkel szemben, hanem a kifinomult elegancia megtestesítői is.

### A legmagasabb minőségi anyag
Minden tokot nagy gondossággal terveztek és készítettek el. A hátlapot egy merev lemez erősíti, amely védi a telefon hátulját a sérülésektől. A tok külső része puha szilikonnal van bevonva, ami biztos fogást nyújt, így nem kell aggódni amiatt, hogy a telefon véletlenül kicsúszna a kézből. A belső rész finom mikroszálas béléssel van ellátva, amely megakadályozza, hogy a telefon mozogjon a tokban.

### Jellegzetes figura
Ez a gyönyörű védőtok kollekció nagy nyomattal van díszítve az excentrikus tervező kedvenc macskájának, a bájos Choupette-nek a képével. Az egész Karl Lagerfeld logójával van kiegészítve, amely megerősíti a híres márka kiváló minőségét és hitelességét. A grafikát egy finom poliuretán réteg borítja, ami ellenállóvá teszi azokat a kopással szemben, így a tokok hosszú ideig kifogástalanul néznek ki. Adj magadnak egy eredeti megjelenést és emelkedj ki a tömegből.

### Tökéletesen illeszkedő
A tokot úgy tervezték, hogy pontosan illeszkedjen a készülékhez, így nem kell aggódni amiatt, hogy a készülék kicsúszna a tokból. A kollekció védi a készülékeket az ütések ellen, elnyeli a rázkódásokat és növeli a telefon biztonságát. A tokok enyhén megemelt szélekkel rendelkeznek, amelyek megvédik a kijelzőt és a kamerát a karcolásoktól vagy töréstől. A tok tökéletesen illeszkedik és minden gombfedés és portkivágás megtalálható rajta.

### Pánt, amely forradalmasítja a tok használatát
A védőtokhoz egy nejlon pánt is jár, amely kivételes funkcionalitást biztosít. A pánt lehetővé teszi, hogy a tokot a nyakadon vagy a válladon viseld, így kényelmesen hozzáférhetsz a készülékhez, miközben szabad mozgást biztosít. A pánt vastag, ami kényelmes használatot biztosít.

### Műszaki adatok
- Gyűjtemény: Keresztpántos Szilikon Choupette
- Típus: Keménytok
- Anyag: TPU/Szilikon
- Szín: Fekete
- Kompatibilitás: iPhone 15 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett