Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339164072 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld KLHCP15SLKKNSK iPhone 15 6.1" átlátszó kemény tok Liquid Glitter Ikonik


Cikkszám: KF001772-0 | EAN/Vonalkód: 3666339164072 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld KLHCP15SLKKNSK iPhone 15 6.1" átlátszó kemény tok Liquid Glitter Ikonik


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Liquid Glitter Ikonik kollekció a stílus és a tartósság tökéletes kombinációja. Ez a védőtok egy egyedülálló ajánlat a divatrajongóknak, akik nemcsak megvédeni szeretnék eszközüket, hanem kiemelni egyedi ízlésüket is. Ezzel a tokkal a szeretetedet is kifejezheted az elismert ruházati márka iránt, miközben fényt adsz mindennapi megjelenésednek. Ez a stílus és a legmagasabb szintű védelem kombinációja.

Tartós anyagok és kiváló kivitelezés
Csak a legmagasabb minőségű anyagokat használták fel ennek a kollekciónak a gyártásához. Erős és kemény polikarbonátot (hátlap) használtak, amely erősíti a telefon hátlapját a töréssel szemben. Az eszköz oldalain rugalmas termoplasztikus poliuretánt használnak, amely biztosítja a könnyű össze- és szétszerelhetőséget, valamint védi az eszköz oldalait a sérülésektől. A tokkal felszerelt telefon biztos fogást biztosít és szinte tökéletesen illeszkedik az eszközhöz, ami növeli annak biztonságát és ütésállóságát, valamint csillapítja az ütközéseket. A tokok enyhén kiemelkedő élekkel rendelkeznek, ami megvédi a képernyőt és a kamera lencsét a karcolásoktól vagy törésektől. A tok tökéletesen illeszkedik és minden gombfedéllel és port kivágással rendelkezik.

Csillogj minden mozdulattal!
A Liquid Glitter Ikonik kollekció tökéletes módja az iPhone egyedi dizájnjának kiemelésére. A híres tervező központilag elhelyezett grafikája tökéletesen illeszkedik a tok teljes stílusához, miközben megtartja a finomságot. Emellett a grafikát egy vékony poliuretán réteg fedi, amely biztosítja a kopásállóságot és biztosítja a hosszan tartó, kifogástalan megjelenést. De ez még nem minden, mert a tokot folyékony csillámrészecskék is díszítik, amelyek a fényben ragyognak és megváltoztatják a helyzetüket a dőlés szögétől függően, egyedi ragyogást adva a telefonodnak. Ez a stílus, a védelem és a vonzó megjelenés kombinációja.

A terméket a Karl Lagerfeld márka licencével gyártották.

Műszaki adatok:
Kollekció: Liquid Glitter Ikonik
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/PC
Szín: Banner
Kompatibilitás: iPhone 15 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett