Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339165987 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld KLHCP14XSMHKNPK tok iPhone 14 Pro Max 6.7" - fekete szilikon Ikonik Metal Pin tok


Cikkszám: KF001702-0 | EAN/Vonalkód: 3666339165987 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld KLHCP14XSMHKNPK tok iPhone 14 Pro Max 6.7" - fekete szilikon Ikonik Metal Pin tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Karl Lagerfeld Silicone Ikonik Metal Pin kollekciója egy olyan ajánlat, amelyet azoknak szánnak, akik szeretik a kifinomult kiegészítőket, és egyaránt keresik a kifinomult tokokat iPhone-jukhoz. Ez az egyedülálló sorozat figyelmet kelt a nagy fém folt révén, mely nemcsak luxus jelleget ad a kollekciónak, de kifejezi tulajdonosának egyedi stílusát is. Ezek a tokok nemcsak az eszköz védelmére szolgálnak a nem kívánt sérülések ellen, hanem a kifinomult elegancia megtestesítői is.

Kiváló minőségű anyagok
Minden tokot nagy gondossággal terveztek és készítettek. A hátlap egy merev lemezzel van megerősítve, amely védi a telefon hátulját a sérülésektől. A tok külső részét puha szilikon borítja, amely biztos fogást biztosít, így a felhasználónak nem kell aggódnia, hogy a telefon véletlenül kicsúszik a kezéből.

Jellegzetes folt
A védőtokok kollekcióját egy nagy, háromdimenziós fém folt díszíti az excentrikus tervező képével. A kollekciót egy fémlemez egészíti ki a Karl Lagerfeld logóval, amely igazolja a kiváló minőséget és a híres márka hitelességét.

Tökéletesen illeszkedik a telefonhoz
A tokot úgy tervezték, hogy pontosan illeszkedjen az eszközhöz, így nem kell aggódnia, hogy a készülék kicsúszik a tokból. A kollekció védelmet nyújt az eszközöknek az ütésekkel szemben, elnyeli a sokkokat és növeli a telefon biztonságát. A tokok kissé megemelt szélekkel rendelkeznek, így a kijelző és a kameralencse védve van a karcolásoktól vagy töréstől. A tok tökéletesen illeszkedik, és minden gombborítást és portkivágást tartalmaz.

A terméket a Karl Lagerfeld licenc alapján gyártották.

Műszaki adatok
Kollekció: Silicone Ikonik Metal Pin
Típus: Keménytok
Anyag: TPU/Szilikon
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 14 Pro Max 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett