Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339122904 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld KLHCP14SSACKLHPG iPhone 14 6.1" ezüst/ezüst keménytok Saffiano Monogram Chain tok


Cikkszám: KF001642-0 | EAN/Vonalkód: 3666339122904 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld KLHCP14SSACKLHPG iPhone 14 6.1" ezüst/ezüst keménytok Saffiano Monogram Chain tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Karl Lagerfeld legújabb védőtok kollekciója az értékes divatház aláírásával készült, kifejezetten iPhone készülékekhez. A Saffiano Monogram Chain kollekció egy nélkülözhetetlen kiegészítő az igényes vásárlók számára, akik a presztízst és a márkás kiegészítőket értékelik. A stílusos tokok garantálják, hogy az okostelefon hátlapja védett legyen a nem kívánt ütések és karcolások ellen. A pontos illeszkedés lehetővé teszi az esetleges ütődések megfelelő csillapítását, miközben teljes hozzáférést biztosít az összes porthoz és gombhoz.

A kamera lencséje és az okostelefon képernyője körüli enyhén megemelt védőperem védi a nem kívánt karcolások ellen. A tok szerkezete tartós poliuretánból készült, amely ellenálló a kopással és külső hatásokkal szemben. A legkiválóbb minőségű ökológiai Saffiano bőr karcálló, így hosszú ideig megőrzi esztétikai megjelenését. A híres tervező dombornyomott motívuma és monogramja teszi ezt a kollekciót kiváló választássá azok számára, akik a divatos megjelenést értékelik.

A kollekciót egy fém lánc egészíti ki, amely a tokokat rockos karakterrel ruházza fel. A lánc lehetővé teszi, hogy a telefont a csuklón körül viseljük, így egyedi alternatívát nyújt a klasszikus telefontokhoz képest. Az egész kiegészítőt egy fémlemez teszi teljessé, amely Karl Lagerfeld logójával hitelesíti a kiváló minőséget és az ismert márka termékeinek eredetiségét. A terméket a Karl Lagerfeld márka licenc alatt gyártják.

Műszaki adatok:
Kollekció: Saffiano Monogram Chain
Típus: Keménytok
Anyag: TPU/műbőr
Szín: Ezüst
Kompatibilitás: iPhone 14 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett